Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Insula Dramei Totale

Duamne , nu pot sa cred ca nu mi-am spus inca opinia despre acest desen atat de superb .
Cred ca este singurul desen la care am ras atat de mult ca o stricata =]] Din cinci in cinci minute ma duceam la baie =]] Este un desen-serial ( sa spun asa ) prea tare , am urmarit toate episoadele din cele doua sezoane . Creatorii chiar au avut un simt al umorului . Merita admiratie pentru asta . Imi place mult cum este structurata povestea . Acei concurenti isi sacrifica viata intr-un fel ca sa castige aceea suma imensa de bani =]] De ce spun ca-si sacrifica viata ? Pentru ca Chris este complet nebun si le da tot felul de provocari , de misiuni ciudate , dar in acelasi timp amuzante . Cred ca personajul meu preferat este Chris , deoarece tipul este extrem de amuzant , chiar daca rade mereu de necazurile concurentilor =]] Cred ca daca ar disparea Chris nimic nu ar mai fi la fel =]] Este prea tare .Nici nu as mai urmari desenul , deoarece el este intr-un fel personajul principal. Se iubeste atat de mult , mai ales parul =]]
In actiune drama totala , personajele nu se lasa nici acolo de glume . Imi place mult mai mult al doilea sezon , deoarece mi se pare mult mai interesant , iar competitiile sunt chiar mai bine gandite , decat celalalte . Se poate considera o drama , intr-un mod amuzant , mai ales atunci cand Trent si Gwen intimpinau acele dificultati in relatia lor =]] Justin este extrem de amuzant in sezonul 2 , desi ma mir de ce n-a vorbit niciodata in sezonul 1 o_o Stiu ca a spus "Buna" la inceput , dar dupa aceea doar zambea o_o In sezonul 2 chiar vorbeste mult =]] Si are un rol important intr-un fel xD Nu mai retin exact ce concurent elimina , doar pentru ca i-a spus ca nu are un par frumos xD God , ce nebun xD
Am auzit ca o sa inceapa si un al treilea sezon , total drama musical . Chiar vreau sa-l urmaresc , deoarece am ajuns un adevarat fan al acestul desen , dar stiu ca nici in Canada nu l-au dat la televizor . Am inteles cate ceva din trailer si cred ca o sa-mi placa , deoarece apar si doua personaje noi , iar lui Heather ii mai creste parul =]] Sa vedem daca a mai lasat orgoliu departe xD
Din punctul meu de vedere acest desen merita nota 11+ pe o scara de la 1 la 10 xD . Nu ai cum sa nu-l indragesti , este mult prea tare , mult prea amuzant xD Cred ca fiecare dintre noi care a urmarit acest desen a avut parte numai de distractie .
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
Insula Dramei Totale - de Coyote Stark - 30-01-2009, 11:50 AM
RE: Insula Dramei Totale - de Kido - 30-01-2009, 07:31 PM
RE: Insula Dramei Totale - de Shilpa - 30-01-2009, 10:47 PM
RE: Insula Dramei Totale - de StarRalu - 01-02-2009, 10:20 PM
RE: Insula Dramei Totale - de aoixtenshi - 02-02-2009, 10:30 AM
RE: Insula Dramei Totale - de Coyote Stark - 02-02-2009, 11:27 AM
RE: Insula Dramei Totale - de Ryuu - 10-02-2009, 09:04 PM
RE: Insula Dramei Totale - de ^ToxicK kiD^ - 12-12-2009, 11:51 AM
RE: Insula Dramei Totale - de Maria Kurenai - 21-04-2010, 09:18 PM
RE: Insula Dramei Totale - de βεκi - 25-05-2010, 10:00 AM