25-05-2010, 09:01 AM
Mda, stiam eu ca nu e o idee buna sa incerc sa intru in mintea profei. Ma prins si m-am ales, pe langa un 2, cu o detentie de nici mai mult nici mai putin de 4 ORE!!! Si asta din prima zi.
Ma indreptam spre biroul directorului, unde avea sa-mi petrec urmatoarele ore, cand am auzit o bufnitura.
Am deschis usa si am vazut-o pe Fiona pe pode si pe director aplecat aspura ei, incercan sa-i acorde ajutor.
- Ce i s-a intamplat?, intreb eu speriata si ma indrept spre ea.
Dar nu imi raspunse, ci o lua in brate si iesi din incapare. L-am urmat, dar nu l-am mai zarit pe coridoril lung si intunecat.
Ok, asta e ciudat, mi-am spus. Mi-am strans cartile de pe jos si m-am dus in camera mea. Trebuia s-o gasesc pe Aimee, voiam sa-mi cer scuze pt "intampinarea" pe care i-am facut-o astazi si pt porecla.
Pe scari m-am intalnit cu Mussa, care nu parea deloc ea. Mergea cu capul plecat, si mainile indesate in buzunarele rolingului.
M-am apropiat de ea si am intrebat-o:
-Hei, ai vazut-o cumva pe Aimee?
Occ: who wants
Ma indreptam spre biroul directorului, unde avea sa-mi petrec urmatoarele ore, cand am auzit o bufnitura.
Am deschis usa si am vazut-o pe Fiona pe pode si pe director aplecat aspura ei, incercan sa-i acorde ajutor.
- Ce i s-a intamplat?, intreb eu speriata si ma indrept spre ea.
Dar nu imi raspunse, ci o lua in brate si iesi din incapare. L-am urmat, dar nu l-am mai zarit pe coridoril lung si intunecat.
Ok, asta e ciudat, mi-am spus. Mi-am strans cartile de pe jos si m-am dus in camera mea. Trebuia s-o gasesc pe Aimee, voiam sa-mi cer scuze pt "intampinarea" pe care i-am facut-o astazi si pt porecla.
Pe scari m-am intalnit cu Mussa, care nu parea deloc ea. Mergea cu capul plecat, si mainile indesate in buzunarele rolingului.
M-am apropiat de ea si am intrebat-o:
-Hei, ai vazut-o cumva pe Aimee?
Occ: who wants
![[Imagine: eeeled-1_zpse54e7424.png]](http://i470.photobucket.com/albums/rr66/RoxXyY-silverKira/Avatars%20and%20sigs/eeeled-1_zpse54e7424.png)