Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Taron(Inscriere si Crearea Personajului)

RE: Taron(Inscriere si Crearea Personajului)
Ma inscriu si eu

Clasa: Deathetheri
Rasa :jumatate om jumatate varcolac
Varsta: necunoscuta
Nume:Cahya Nirmala
Sex : feminin
Grupa de sange: ii este frica de ace si a preferat sa nu si-o afle
Puteri:.Cand a fost spion in Ordinul Luminiii a invatat tehnici importante de a le lor si de aceea poate provoca fulgere sau sa alerge cu viteza luminii.Are puteri tamaduitoare(s-a nascut cu ele desi este in Deathetheri).Poate creea nori sau tornade negre care provoaca dezastre imense.Un spirit al unui varcolac o sprijina mereu in lupta putand sa se contopeasca cu el.Are o viteza uriasa si prinde chiar si 500 de km la ora.Daca se taie pe mana in jurul ei apare lava care o inconjoara protejand-o(datorita acestei tehnici poate zbura)

Transformare: in varcolac si mai are abilitatea sa se transforme in orice animal (doar atunci cand nu e luna plina nu poate).Poate deveni invizibila.
Personalitate:este misterioasa ,tacuta si impulsiva.Ii place foarte mult sa se lupte fiind o razboinica de laudat.Ii place foarte mult culoare gri si primavara.In timpul liber citeste,doarme,iese cu prietenii(are putini dar se poate baza pe ei oricand)inoata sau canta la viioara.Ii plac mult pisicile si vidrele.

Istorie: Nimeni nu prea stie nimic de ea.Pe mana dreapta are un desen ciudat de care nici ea nu stie nimic.A locuit in munte cu parintii sai pana acestia intr-o zi au disparut.S-a alaturat acestei clase ca sa-si gaseasca parintii fie vii sau morti (daca ii va gasit morti e hotarata sa se razbune).Este foarte desteapta si inteligenta.
http://media.photobucket.com/image/crazy...yANIME.jpg
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Taron(Inscriere si Crearea Personajului) - de IloveYuki - 24-05-2010, 06:59 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  LipsiÅ£i de libertate - Fisa de inscriere Rain 0 2.394 07-01-2012, 10:25 PM
Ultimul răspuns: Rain
  Scoala substitutiilor - Inscriere Shadow.Kiss 16 15.011 06-01-2012, 12:51 AM
Ultimul răspuns: Xpt1
  Intunericul nestiutului~ inscriere Miranda. 7 6.167 22-08-2011, 02:35 PM
Ultimul răspuns: Anna
  Cronicile Taron DragonForce 119 60.959 07-07-2011, 10:30 AM
Ultimul răspuns: Kimera
  Madamme. Inscriere personaje. Aveqetura 1 2.599 17-11-2010, 11:38 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Last Chance - inscriere personaje :.:.:Ratsuky:.:.: 5 5.025 11-08-2010, 03:00 PM
Ultimul răspuns: Teru

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)