Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Ca o stea

Scuza-ma, dar tu numesti asta fic?
Zici ca este o compunere de clasa a IV-a. Ai avut un inceput banal. Ca sa stii, un capitol nu se incepe cu "Era seara...". Folosesti expresii de ma ia durerea de cap. Termina cu acele cuvinte si expresii lipsite de orice ratiune si esenta. Nu mai folosi "`" intr-un fic, arata inestetic, poti folosi la fel de usor "-" sau nimic, caci la sfarsitul cuvintelor nu se adauga "`". Inca ceva, nu exista cuvantul "ma-m", ci "m-am". Si inca ceva de adaugat, dupa orice semn de punctuatie te-as ruga sa pui space [tasta lunga de jos].
Treci de la un subiect la altul prea repede. Nu ai descriere deloc. Nu ai descris niciun sentiment si nici macar lucrurile sau locurile. Cel putin o descriere la acea stea ar fi schimbat multe. Ai fi facut acolo o descriere foarte buna, asta daca ai fi avut o vorbire cat de cat literara. Citeste carti sau alte ficuri si ai sa vezi diferenta.
Dialogul este in exces, plus ca este sec si neatractiv. Deasemenea si acesta este plin de expresii urate. Nu folosi "Hey" sau "Wow" intr-un fic, arata inestetic si daca tot voiai sa folosesti aceste cuvinte, puteai scrie usor "Hei" sau "Uau".
Naratiunea este un amalgam de cuvinte prost aruncate pe acolo. Crezi ca asa se face un fic? Amesteci tot felul de lucruri care nu isi au locul acolo. Este o harababura totala.
Pufy- asta ti se pare tie a fi nume de om? Asa o cheama si pe catelusa mea:)).
Fi atenta la ce am mentionat si reciteste capitolul si sigur vei observa greselile. Cum spuneam, citeste carti sau alte ficuri si imbogatesteti vocabularul, iar asa vei putea face descrieri cate mai elaborate.
Sper ca vei continua ficul si vei tine cont de cele spuse. Astept capitolul urmator si sper sa vad o evolutie.
Succes!

Răspunsuri în acest subiect
Ca o stea - de aleee - 23-05-2010, 11:45 AM
RE: Ca o stea - de Zăpă - 23-05-2010, 01:27 PM
RE: Ca o stea - de Ash. - 24-05-2010, 10:53 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea Shadow. 18 15.125 19-06-2010, 11:56 AM
Ultimul răspuns: Shadow.

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)