22-05-2010, 03:46 PM
Sunt prima, he he he.
Oke, acest capitol este splendid, ma bucur ca ai avut incredere si ca ai tinut cont de ceea ce am spus eu. Se vede ca te-ai ridicat, ca ai adus acestui fic ceea ce avea nevoie, felicitari. Acum, sper doar sa nu decazi iar, de aceea vreau sa-ti aduc la cunostinta ca nu trebuie sa scri din obligatie, doar din îndatorirea ca cineva asteapta un nou capitol. Scrie atunci cand simti, scrie doar atunci cand sti ca ai dispozitia necesara. Acestui gen de fic ii trebuie o anumite stare de spirit iar daca nu o ai, va avea de suferit.
Mi-a placut, s-a simtit durerea, stresul si nerabdarea valentinei. Dorinta apriga de a muri, foarte evidenta si totusi cu o urma f f f subtire de ezitare. Oricum, imi place cum introduci personajele si cum decurge actiunea, imprevizibil.
Am observat greseli, iata-le:
infricosetoare - infricosatoare
roial - royal ( din cate stiu eu ;)) )
adorma - adoarma
lucrur - lucru
aceasi - aceiasi sau aceeasi
trazneste - cred ca ai vrut sa spui trasneste
amabasada - ambasada
Bucurestu - Bucuresti
atanc - adanc
impaisibila - cred ca este impasibila
treatru - teatru
acund - ascund
Cam atat, destul de multe ;)), fi mai atenta :P
Asta ar fi tot. Mi-am spus parerea despre tot, acum astept sa vad ce se va mai intampla.
Gambatte si multa inspiratie.
Ja!
Oke, acest capitol este splendid, ma bucur ca ai avut incredere si ca ai tinut cont de ceea ce am spus eu. Se vede ca te-ai ridicat, ca ai adus acestui fic ceea ce avea nevoie, felicitari. Acum, sper doar sa nu decazi iar, de aceea vreau sa-ti aduc la cunostinta ca nu trebuie sa scri din obligatie, doar din îndatorirea ca cineva asteapta un nou capitol. Scrie atunci cand simti, scrie doar atunci cand sti ca ai dispozitia necesara. Acestui gen de fic ii trebuie o anumite stare de spirit iar daca nu o ai, va avea de suferit.
Mi-a placut, s-a simtit durerea, stresul si nerabdarea valentinei. Dorinta apriga de a muri, foarte evidenta si totusi cu o urma f f f subtire de ezitare. Oricum, imi place cum introduci personajele si cum decurge actiunea, imprevizibil.
Am observat greseli, iata-le:
infricosetoare - infricosatoare
roial - royal ( din cate stiu eu ;)) )
adorma - adoarma
lucrur - lucru
aceasi - aceiasi sau aceeasi
trazneste - cred ca ai vrut sa spui trasneste
amabasada - ambasada
Bucurestu - Bucuresti
atanc - adanc
impaisibila - cred ca este impasibila
treatru - teatru
acund - ascund
Cam atat, destul de multe ;)), fi mai atenta :P
Asta ar fi tot. Mi-am spus parerea despre tot, acum astept sa vad ce se va mai intampla.
Gambatte si multa inspiratie.
Ja!