22-05-2010, 11:44 AM
Uuuu, nu, nu mai folosesc.Mi-am dat seama că nu am pentru cine să mă fac frumoasă şi că este în van să mă machiez.Nu m-am mai machiat de ceva timp.Uneori, când părul nu stă bine (nu-l prind) mă mai dau cu rimel.Dar asta e rar, pentru că nici atunci când îmi stă părul rău nu mă mai dau cu rimel.Doar dacă-mi amintesc.Cu pudră nu m-am dat în viaţa mea şi fond de ten am folosit prin clasa a7a când aveam unul şi doream să-l consum.Fard de ploape nu am folosit vreodată şi nici nu vreau.Nu sunt genul de persoană care să se machieze.Foarte rar o fac.În schimb, îmi place să folosesc ruj roşu.Am unul mai închis şi unul de la nivea cu cireşe, de vreo 4 - 5 luni.Mă dau mai mereu cu ele.Nu-mi plac cele care strălucesc, care au sclipici, etc.Mă mai dau cu strugurele cu vitamina C când am buzele deshidratate/spuzite.Creme, nu folosesc decât atunci când mă deshidratez pe faţă.De coşuri duc lipsă foarte mult, deci sunt o norocoasă şi nu sunt nevoită să-mi iau creme pentru coşuri & co.Mai apare câte unul, care evident nu-i bine venit, dar dispare repede.
Nu spun să nu vă machiaţi, dar nu fiţi papiţoaice/clovni.Când văd tipe de 14-15 ani cu un centimetru de fond de ten pe faţă, prin care evident li se văd coşurile, sunt pur şi simplu scârbită.Se vede groaaaaznic.Nici nu ştiu să-l întindă.Sau le vezi : papuci galbeni, fustă albă, bluză roşie şi fard de ploape roz, cu rimel muuult pe gene şi un gloss sclipicios.Ew ! This is ... disgusting !
Nu spun să nu vă machiaţi, dar nu fiţi papiţoaice/clovni.Când văd tipe de 14-15 ani cu un centimetru de fond de ten pe faţă, prin care evident li se văd coşurile, sunt pur şi simplu scârbită.Se vede groaaaaznic.Nici nu ştiu să-l întindă.Sau le vezi : papuci galbeni, fustă albă, bluză roşie şi fard de ploape roz, cu rimel muuult pe gene şi un gloss sclipicios.Ew ! This is ... disgusting !
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)
(Sid Vicious)