21-05-2010, 07:06 PM
Şi totuşi începeam să mă plictisesc . Of , şcoala asta era aşa de plictisitoare şi cum eu eram printre cele mai tinere devenea stresant , mă simţeam mai rău decât m-aş fi simţit acasă . M-am strecurat afară din şcoală , după ce o lăsasem pe tânăra aceea cu ochii în soare . Am spus eu că voiam să fim prietene ? Nu . Voiam doar să mă distrez ... puţin .
Am parcurs drumul extrem de plictisită , încercam să plutesc , să uit de tot . Nu mai eram atenta la lucrurile din jurul meu . Nu mi-am dat seama că urma să apună soarele , că pierdusem o zi întreagă fără să fac nimic .
M-am trezit din senin aproape de terenul de sport şi am zărit pe cineva mişcându-se pe acolo . Era o fată . Aceaşi fată ce dădu-se muzica la maxim . Hm , nici o coincidenţă , bănuiesc .
M-am apropiat , deşi mi s-a părut ridicol să mă aflu pe terenul de sport în rochie ... şi încă una nu foarte lungă .
- Hei ! Am strigat către aceasta , zâmbind la fel de dulce cum o fac mereu .
occ: Riluri sau cine vrea xD .
Am parcurs drumul extrem de plictisită , încercam să plutesc , să uit de tot . Nu mai eram atenta la lucrurile din jurul meu . Nu mi-am dat seama că urma să apună soarele , că pierdusem o zi întreagă fără să fac nimic .
M-am trezit din senin aproape de terenul de sport şi am zărit pe cineva mişcându-se pe acolo . Era o fată . Aceaşi fată ce dădu-se muzica la maxim . Hm , nici o coincidenţă , bănuiesc .
M-am apropiat , deşi mi s-a părut ridicol să mă aflu pe terenul de sport în rochie ... şi încă una nu foarte lungă .
- Hei ! Am strigat către aceasta , zâmbind la fel de dulce cum o fac mereu .
occ: Riluri sau cine vrea xD .