21-05-2010, 01:06 AM
(25-04-2010, 04:41 PM)ASvear A scris: Weee eu m-am mai facut cu o porecla . De la ora de religie mi se spune Satana. Profa a inceput sa cante ceva despre un mare popa care "A convertit multi rockeri si punkisti" si la sfarsitul orei un coleg a incepuut sa strige: "Ea asculta rock! Ea asculta rock! E Satana!". Si Satana am ramas.
Si cea mai buna prietena a mea m-a rebotezat, mi-a schimbat sexul o data cu acest nume, mi-a dat inca vreo 24 de ani si m-a facut cantareata de Visual Key...Si mi-a zis Gackty...Si urla dupa mine in curtea scolii Gackt si Gackty si Camui de o doare gura...De ce? De la simplul fapt ca ascult Gackt si am un poster cu el in dulap
hm...eu ar trebui sa am porecla aia, din simplul motiv k arat ca el si ii si ascult muzica [oau, cred k era greu d ghicit, kiar dak te uitai la usernameul meu >_> ] iar cateodata mai si cant intimp ce ascult...sa nu mai vorbesc de faptul ca mai multi tipi mi-au zis-o si chiar au crezut ca sunt eu in unele poze ale lui..
cat despre porecle...hm...TOPY( de la un personaj intr-un anime/desen animat pe care l-am vazut acum vreo 12 ani...aventurierii spatiului? eu si prietenele mele faceam roleplay intre noi cu personajele respective >_> inca mai ma striga cu aceasta porecla )
odata m-a srigat cineva MACHU-PICHU....[nici acum nu stiu de ce...dar m-a amuzat tare]
EMO: din cauza k m-au auzit ascultand muzik lui GACKT..dar m-am enervat si i-am intrebat daca vor sa vina sa ma vada data urmatoare cand ma tai si s-au uitat la mine ca si cand ar fi vazut pe diavol in persoana si au incetat...
altele nu mai stiu...