20-05-2010, 03:28 PM
Mergeam grabita pe coridoarele scolii, asteptand ca din clipa in clipa usa sa se iveasca si sa plec de aici. Atata agitatie si pentru ce? Pentru prima zi de scoala, cum puteam uita! Era viitorul meu, asa mi s-a spus. Mi-am facut loc pintre persoanele ce tocmai paraseau clasa pe langa care trecem si mi-am continut linistita drumul. In graba mea m-am lovit de o persoana si un moment de dezechilibru a urmat, facandu-ma sa cad pe cimentul rece.
-Ah, scuze. Atenţia asta.
A spus el, ciufulindu-si parul. M-a ajutat sa ma ridic, dupa care a plecat intr-o directie opusa. Humpf. . .
Mi-am continuat drumul catre iesire. Am ajuns afara si am privit lung spre vazduh. Eram adanc tulburata, incat nu am auzit sunetul clopotelului. Am scos un mic oftat si m-am indreptat spre clasa mea. Avea sa fie o zi lunga . . .
Next: cine doreste
-Ah, scuze. Atenţia asta.
A spus el, ciufulindu-si parul. M-a ajutat sa ma ridic, dupa care a plecat intr-o directie opusa. Humpf. . .
Mi-am continuat drumul catre iesire. Am ajuns afara si am privit lung spre vazduh. Eram adanc tulburata, incat nu am auzit sunetul clopotelului. Am scos un mic oftat si m-am indreptat spre clasa mea. Avea sa fie o zi lunga . . .
Next: cine doreste