Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Spiritul preferat (Shaman King)

Pai eu una nu am un spirit anume preferat , deoarece imi plac extrem de multe . Toate sunt puternice si cu un rol in acest anime ( ma refer la spiritele personajelor principale o_o ) .
1. Amidamaru - este un spirit atat de puternic si de loial . Mi-a placut de el inca din prima clipa in care l-am vazut . Il admir pentru tot cea ce a facut pe parcursul anime-ului , s-a dovedit a fi un prieten adevarat , placandu-mi mult legatura lui cu Yoh . Yoh nu l-a considerat pe Amidamaru doar un spirit de lupta , ci l-a considerat de la bun inceput un prieten . Defapt , o legatura ca intre Yoh si Amidamaru ar trebui sa existe peste tot . Deasemenea m-a impresionat mult trecutul lui , prin ce momente grele a trecut alaturi de prietenul sau Mosuke . Amidamarul merita admiratie!
2. Kokoro - parca asa o chema o_o , spiritul lui HoroHoro . Pur si simplu o ador inca de la inceput . E atat de mica si de draguta , imi place mult de ea , chiar daca este atat de mica este atat de puternica . Ea impreuna cu Hororo fac o echipe pe cinste , parca se completeaza unul pe celalalt .
3. Bason - cum sa uit de el ? =]] Il admir pentru prezenta lui in anime , il admir pentru faptul ca a rezistat atat de mult cu Ren =]] , deoarece la inceput baiatul se purta atat de rau cu Bason . Il considera doar o unealta , intr-un fel . Nu arata pic de prietenie . Desi , dupa un timp cei doi au devenit foarte apropiati , motiv pentru care Ren a devenit atat de puternic . Bason este foarte puternic in lupta , stie ceea ce face si vrea sa-i arate lui Ren , intr-un fel , ca a facut cea mai buna alegere xD . Rad de fiecare data cand spune "Da,stapane" =]] Parca i-ar fi frica de Ren xD .
4. Hao's spirit - pe el nu stiu cum il cheama =]] Spiritul Focului ? =]] Nu-mi aduc aminte sa aibe un nume ca toti ceilalti =]] Imi place ca este rosu xD Rosu este una din culorile mele preferate . Este unul dintre preferatii mei , deoarece este extrem extrem de puternic , Hao cu siguranta are cu ce sa se lauda =]] Niciodata nu vorbeste o_o Atat de straniu =]] Poate acest lucru il face special <33
Mai sunt si alte spirite cum ar fi : Cloe , Elisa , Tokagero si multe altele =]]
[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !

Shake, shake that booty for Beckha !

Răspunsuri în acest subiect
Spiritul preferat (Shaman King) - de white angel - 11-03-2008, 08:11 PM
RE: Spiritul preferat (Shaman King) - de Misa - 07-02-2009, 04:00 PM
RE: Spiritul preferat (Shaman King) - de βεκi - 20-05-2010, 09:09 AM
RE: Spiritul preferat (Shaman King) - de Alee - 03-09-2010, 11:21 PM
RE: Spiritul preferat (Shaman King) - de Tenshi. - 26-11-2010, 10:32 PM
RE: Spiritul preferat (Shaman King) - de DeDal N. - 26-11-2010, 10:44 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Shaman King ysayury 30 21.434 15-12-2012, 05:19 PM
Ultimul răspuns: Anu-chan