19-05-2010, 11:32 AM
Si eu am vise ciudate care de multe ori sunt aceleasi, adica se repeta. Intr-unul pot sa spun ca am fost " avertizata " cum sa scap cu viata dintr-un accident de masina. Dupa ce am avut acel vis de doua ori- a fost doua nopti consecutiv- a treia zi ma intorceam de la scoala- eram clasa a sasea - si s-a intamplat exact cum vazusem in vis. Partea buna a fost ca mi-am dat seama de ce se petrece si m-am oprit la timp pe zebra ( in visele mele era vorba despre o masina care nu parca la timp pe trecerea de pietoni, atunci cand eu ma intorceam acasa de la scoala). M-am minunat ca era acelasi numar la masina
si cand am vazut am fugit acasa speriata. Totul s-a intamplat ca intr-o inregistrare O.O.
Oricum, nu e singurul de genul asta pe care l-am avut sau pe care le am.
Plus ca, intr-un fel, eu am fost pana acum mediumul familiei. Adica daca moare cineva, eu sunt cea care face legatura dintre el si "lumea noastra" . De exemplu, cand strabunica si straunchiul meu au murit -stiu, rude indepartate dar e care ma atasasem foarte mult- eu i-am visat de mai multe ori. La strabunica mea am vazut o data tot ce ii daduse bunica mea de pomana, cu exceptia luminii. colo era mult intuneric -> de mentionat ca eu nici nu stiusem ca ea murise. Atunci cand i-am zis bunicii ce am visat, era sa faca infarct, pentru ca ii descrisesem cu lux de amanunte ceea ce ii "trimissese".
Sunt multe-multe lucruri pe care "le vad" si "le simt" , insa eu m-am obisnuit si nu mi se pare chiar asa chiar daca unii ar muri de frica sau ar lua-o pe cai rara

Oricum, nu e singurul de genul asta pe care l-am avut sau pe care le am.
Plus ca, intr-un fel, eu am fost pana acum mediumul familiei. Adica daca moare cineva, eu sunt cea care face legatura dintre el si "lumea noastra" . De exemplu, cand strabunica si straunchiul meu au murit -stiu, rude indepartate dar e care ma atasasem foarte mult- eu i-am visat de mai multe ori. La strabunica mea am vazut o data tot ce ii daduse bunica mea de pomana, cu exceptia luminii. colo era mult intuneric -> de mentionat ca eu nici nu stiusem ca ea murise. Atunci cand i-am zis bunicii ce am visat, era sa faca infarct, pentru ca ii descrisesem cu lux de amanunte ceea ce ii "trimissese".
Sunt multe-multe lucruri pe care "le vad" si "le simt" , insa eu m-am obisnuit si nu mi se pare chiar asa chiar daca unii ar muri de frica sau ar lua-o pe cai rara

![[Imagine: 9r3myo.jpg]](http://i56.tinypic.com/9r3myo.jpg)
Thank you VeVe :3