19-05-2010, 08:56 AM
Well , in general mie imi plac cam toate genurile posibile , cartea respectiva impresionandu-ma mult daca are cate ceva din fiecare , pentru ca dupa parerea mea acest lucru este esentialul . Cel mai mult imi plac cartile tip Drama&Romance . Pot sa spun ca am citit peste cincisprezece carti de genul acesta si cred ca nu exista carte la care sa nu fi varsat cateva lacrimi=]] . Este trist atunci cand vezi ca in lumea asta mai exista si dezamagiri . Pacat ca nu poate fi o lume perfecta . Cred ca daca ar fi , ar fi mult mai plictisitoare , nu-i asa ? ^.^ Imi plac deasemenea si cele care au comedie in ele , pentru ca mai ma fac sa uit de problemele cu scoala si mai ma amuza uneori =]] . Intotdeauna am crezut ca o carte se poate lauda daca are ceva amuzament in ea . In general mie imi plac cartile cu adolescenti , povesti despre viata pe care o duc , greselile facute de ei , consecintele si bla bla . Am cateva carti de genul acesta , in care drama se imbina nemaipomenit cu erotismul =]] . Deasemenea nu pot uita cartile de tipul horror . Cred ca am citit peste douazeci de carti horror , care contin totodata si mister si logica . Imi place acest gen inca de la 5 ani o_o . Welll , eu la cinci ani nu eram un copil cuminte si stiam deja o gramada despre viata =]] . Cartea mea preferata tip horror cred ca este Femeia in Negru . Sfarsitul m-a facut sa plang , chiar daca nu a fost atat de dramatic . Deasemenea imi place mult si Cosmar de inchiriat , cand acel baietel David trebuie sa faca cea mai grea alegere din viata sa .
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !