18-05-2010, 10:30 PM
Cred că ai observat că AnimeZup nu este un site cu TH. Probabil că acolo nu exista nici o regulă privind vre-un fic. Întradevăr chiar am căutat şi eu fic-uri pe site-uri cu TH şi acţiunea decurgea într-o perioadă de trei zile, se iubeau, se certau, se împăcau şi toţi erau fericiţi. Inclusiv cititorii.
Aici însă, există nişte reguli care se aplică la toţi cei care scriu un fic. Întradevăr, poate ai fost criticată mai dur, însă nu ar fi trebuit să te încăpăţânezi şi să dai la o parte fiecare sfat primit.
Dacă ţi s-au repetat aceleaşi lucruri de n ori, asta înseamnă că greşelile chiar există şi ar fi trebuit să te bucuri că fic-ul este citit şi că sunt persoane care vor urmări evoluţia acestuia.
Personal, eu nu am înţeles răbufnirea ta, dar sper că acum eşti ok.
Aici însă, există nişte reguli care se aplică la toţi cei care scriu un fic. Întradevăr, poate ai fost criticată mai dur, însă nu ar fi trebuit să te încăpăţânezi şi să dai la o parte fiecare sfat primit.
Dacă ţi s-au repetat aceleaşi lucruri de n ori, asta înseamnă că greşelile chiar există şi ar fi trebuit să te bucuri că fic-ul este citit şi că sunt persoane care vor urmări evoluţia acestuia.
Personal, eu nu am înţeles răbufnirea ta, dar sper că acum eşti ok.