18-05-2010, 10:29 AM
Avril Lavigne :X Pot spune ca este singura fata care stie sa cante punk , stie cu ce se mananca . Are o voce minunata , este una dintre cantaretele mele preferate . Pe deasupra chiar arata bine tipa , trebuie sa recunoastem . Ce ma atrage cel mai mult la ea este stilul in care se imbraca . E un fel de idol pentru mine la acest lucru =]] . Imi plac foarte mult melodiile de la ea . Cred ca prima melodie care am ascultat-o a fost Girlfriend . Mi-a placut extrem de mult , mai ales videoclipul , prea funny =]] . Cantareata chiar avea o voce buna si un stil original , facandu-ma sa ascult si alte melodii . Acum nu prea mai ma dau in vant dupa Avril Lavigne , deoarece m-am cam plictisit . Ascultam o melodie in prostie vreo 5 zile , dupa care ma plictisea enorm si nu o mai ascultam decat dupa un an cand imi venea din nou pofta =]] . Asa sunt eu xD Imi mai plac : Nobody's home ( care pot sa spun ca este preferata mea , inca o ascult si imi place sa o cant , versurile m-au inebunit complet ) , Complicated , My happy ending , Skater boy , When you're gone , Best damn thing si multe altele =]] . Ea intotdeauna a dorit sa-si indeplineasca visul si uite ca si l-a indeplinit . Este atat de cunoscuta si populara . Eu una o admir pentru tot ce a facut . Nu multi mai sunt ca ea .
![[Imagine: tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif]](http://i876.photobucket.com/albums/ab330/papitzoithembel/tumblr_lw7j04DPq01r5ikx8o1_400_large.gif)
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !