17-05-2010, 03:33 PM
Waaaaa~, deci a fost foarte tare. <3 Sâmbătă, cosplayu` a fost superb. Mi`au plăcut la nebunie Sebastian şi Ciel, dar clar, cel mai mult mi`a plăcut Shinigamiu` ( care nu era Shinigami, dar nici prezentatoarea aia foarte deşteaptă nu ştia ). Când s`a auzit : ' OMG ! They killed Kenny ! ', toată sala era pe jos. Bien, eu chiar eram pe jos cu Elusive Wolf, Sheir şi o colegă. :]] Da` frate, toţi am început să râdem într`un hal. Oh şi mi`a plăcut şi de Cloud cu Tifa. Când a sărutat`o a fost aşa mişto. :]] Nu mi`a plăcut de tipa care a fost cu ' chiloţi cu Pikachu '. Adică ' Mana '. A făcut nişte gesturi absolut . . . mă rog. În regulament nu scrie că cosplayerii n`au voie să facă chestii de genu` ? Şi puştoaica aia în roz n`a fost cine ştie ce, da` la sfârşit când a făcut cică ' Ce tupeu ! ', a fost demenţială.
Mi`am luat o pălăriuţă lolita roşu cu negru de se asortează cu rochiţa luată din Japonia. Şi la standu` de j - rock mi`am găsit semn de carte cu Miyavi. <333 Şi mi`am luat şi nişte urechi super superbe de pisică. Oh şi la Prezentarea Lolita, Dawn a fost cea mai cute. :]] Şi cea mai energică. xD
În orice caz, tot mai mult îmi place Niji. Deci ne vedem la Niji, nu ?
@ WolfSakura : Cine ai foooo~st la cosplay ? :d
Mi`am luat o pălăriuţă lolita roşu cu negru de se asortează cu rochiţa luată din Japonia. Şi la standu` de j - rock mi`am găsit semn de carte cu Miyavi. <333 Şi mi`am luat şi nişte urechi super superbe de pisică. Oh şi la Prezentarea Lolita, Dawn a fost cea mai cute. :]] Şi cea mai energică. xD
În orice caz, tot mai mult îmi place Niji. Deci ne vedem la Niji, nu ?
@ WolfSakura : Cine ai foooo~st la cosplay ? :d
Intunecand intunericul,
iata
portile luminii.
iata
portile luminii.