16-05-2010, 09:43 PM
Lol , mie una mi-a plăcut de Shinigami xD . A fost aşa de funny , deşi pentru mine cei mai buni au fost Ciel şi Sebastian ( nu are rost să mai spun de ce , nu ? ) . . . Ă, şi moderatorii au fost amuzanţii , deşi mi s-o părut puţin cam arţăgos tipul * insert his name here * la un moment dat . În orice caz , s-au descurcat . Sunt curioasă , cine a câştigat la cosplay , am plecat exact după parada lollita xD . Btw , I agree , Dawn was gorgeous <3 .
V-am văzut pe câţiva dintre voi , mai ales la zona de drawing , tocmai terminasem când v-am zărit , dar n-am îndrăznit să vă salut . Despre standuri nu am ce comenta , am găsit ce căutam , şi am apreciat eforturile celor de acolo , iar de standul de j-music , nici nu mai spun , m-am îndrăgostit de o trupă pe care am văzut-o acolo <333 .
A fost nice , m-am întâlnit cu Nya şi am stat de vorbă şi am vizionat concursul de cosplay cu ea şi persoanele cu care am mai venit . Lol am stat pe jos , chiar aproape de scenă , it was nice am putut filma destul de bine cosplayerii , o să pun nişte ce am filmat pe youtube zilele astea , momentan camera mea is dead O.o" .
Sooo~ Otaku a fost nice , dabea aştept pe următoruuu~l .
@Flaw : Trebuia să spui mai dinainte că nu mănânci oameni , you know ...
V-am văzut pe câţiva dintre voi , mai ales la zona de drawing , tocmai terminasem când v-am zărit , dar n-am îndrăznit să vă salut . Despre standuri nu am ce comenta , am găsit ce căutam , şi am apreciat eforturile celor de acolo , iar de standul de j-music , nici nu mai spun , m-am îndrăgostit de o trupă pe care am văzut-o acolo <333 .
A fost nice , m-am întâlnit cu Nya şi am stat de vorbă şi am vizionat concursul de cosplay cu ea şi persoanele cu care am mai venit . Lol am stat pe jos , chiar aproape de scenă , it was nice am putut filma destul de bine cosplayerii , o să pun nişte ce am filmat pe youtube zilele astea , momentan camera mea is dead O.o" .
Sooo~ Otaku a fost nice , dabea aştept pe următoruuu~l .
@Flaw : Trebuia să spui mai dinainte că nu mănânci oameni , you know ...