Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Viata nu e usoara[naruto]

Cap.2
In timp ce cutreieram strazile cu Ten Ten si Hina care povesteau despre pataniile lor ba de la scoala, ba cu prietenii, pe mine m-a apucat un sentiment de melancolie gandindu-ma la fosti mei prieteni. Brusc telefonul meu a inceput sa sune si am raspuns:
-Hei girl, ce mai faci de cand ai plecat nu ai mai dat nici un semn de viata. Cand am auzit acea voce parca imi venea sa zbor de fericire, nu o mai vazusem de cateva ore si deja imi era dor de ea, la celalt capat era cea mai buna prietena a mea Mira cu ea imi petreceam cel mai mult timpul liber.
-Mira nu sti cat de bine imi pare ca te aud, mie asa de dor de tine mi-as dori sa te pot imbracisa acum . Cand au azit vorbele mele Ten si Hina au devenit curioase apropiindu-se de mine pentru a asculta conversatia.
-Dati-va, ca va spun mai multe dupa ce termin! Spun in soapta spre cele doua bagaciose.
-Nu am inteles ce ai spus. Spune Mira oarecum confuza.
-Scuze nu vorbeam cu tine! Deci ce mai imi spui ?
-Vruiam sa ati spun ca s-ar putea sa ma mut in orasul in care te afli tu, nu sti cat m-am milogit de tata sa ma lasa sa vin cu el dar problema e ca nu am unde sa stau ca el pleaca dupa 2 saptamani si aveam de gand sa ma mut cu tot cu scoala.
-Am o idee ce ai spune daca te-ai muta in apartamentul de langa mine, ca e dat spre vanzare si poate ati va da bani tatal tau .Spunand cuvintele acelea am auzit un tipat in telefon cea ce m-a facut sa duc telefonul la douazeci de centimetri departare de ureche.
-Sakura esti geniala maine la prima ora sunt in tren spre tine!
-Doamne Mira uneori ma lasi fara cuinte la cat de spontana esti!
-Bine trebuie sa inchid ne vedem maine poate.
-Bine pa-pa noapte buna si drum bun. Eram uimita cea mai buna prietena a mea avea sa se mute cu mine in acelasi oras dintr-o simpla dorinta de a fi una langa cealalta.Ten si Hinata fierbeau de nerbadare sa le povestesc ce se intampla cea ce am si facut si ele aveau aceasi impresie, dupa ce am mai discutat cu ele am hotarat sa ne oprim la un restaurant care era vizavi de noi. Barul nu era unul extravagant dar aceptabil. Era pe dinafara cu rosu si un benar mare care scria "Ramen Restaurant" inauntru era cu o nuanta de rosu si avea cateva acvari pe langa mese iar scaunele si mesele aveau o culoare maro cu modele albe. Ne-am asezat la o masa de langa geam ,unde eu am comandat un milkshake de capshuni si Hinata cu Ten unul de ciocolata. Uitandu-ma plictisita prin local ,ii observ pe baieti cu care facusem cunostinta la scoala .
-Hei iautati cine sunt acolo! spun eu aratnadu-le cu privirea fetelor.
-Da sunt Sasuke ,Naruto ,Kiba si Neji ce coicidenta ... spune ea putin uimita. Dupa o clipa in spatele ei apar Naruto cu Kiba care erau imbracati si ei tot in uniforma ca cele doua prietene ale mele pentru ca restaurantul nu era departe de scoala si nu ne-am mai dus sa ne schimbam.
-Buna fetelor ce faceti? spune Kiba uitanduse spre noi .
-Buna ,ne-am hotarat sa ne mai odihnim .. ne-am plimbat peste tot pentru ca Ten Ten tinea mortisi sa imi arate imprejurarile. spuneam eu asta uitandu-ma la Ten putin plictisita dupa ce mi-a aratat orice coltisor din cartier.
-A.. OK deci nu mai vreti sa mergeti cu noi la film .. inteleg . Spune Naruto dezamagit.
-Nu stiu ce ziceti fetelor? ma uitam mai mult la Hinata pentru ca de Ten eram sigura ca va vrea, avea atata energie si dupa ce m-a invartit o zi intreaga dupa ea .
-Nu stiu ce sa zic Sakura eu trebuie sa ma schimb din uniforma.. nu pot sa merg asa! spune Hinata putin rosie.
-Lasa Hin ca si noi suntem in uniforma nu ne vede nimeni si in plus e seara. zice Naruto punandusi mana la ceafa si ranjind ca deobicei.
-Bine deci asa ramane, stati sa ii intrebam si pe baieti .spune Naruto in timp ce se indeparta de masa impreuna cu Kiba. Trec cinci minute si noi deja platiseram nota de plata pentru a ne indrepta spre iesire unde ne asteptau baieti. Vantu adia usor cea ce imi dadea fiori pe sira spinari, observam parcul in care trecusem mai devreme cu Ten si Hina era chiar frumos, imi placea ca avea mai multi copaci prin jur si o gramada de banci sub uni copaci iar in misloc avea o fantana arteziana care era oprita seara pentru ca aveau de gand sa puna luminite si sa ii dea drumu dupa ce era gata. Fara sa imi dau seama ca eram mai mult atenta la imprejurari mai mult decat, cand imi aratase Ten si Hina ajunsesem. Era un loc imens, in partea stanga era ghiseul unde trebuia sa platim pentru film si mergand de-a lungul coridorului erau mai multe incaperi care erau identice toate aveau un ecran pe tot peretele si o gramda de randuri cu scaune rosi.
-Bun deci ce film vedem? intreaba Sasuke uitanduse spre panourile cu filme.
-Eu zic sa vedem o comedie, ce ziceti cine e pentru? intreb eu entuziasta.
-Bine deci vedem o comedie? intreaba Neji.
-Da! spun Kiba si Ten in cor. Dupa ce am luat biletele ne-am indreptat indreptat spre sala cu numarul sase. Eu stateam langa Ten si Sasuke iar Hinata statea langa Ten si ceilalti baieti Kiba,Naruto si Neji langa Sasuke. Filmul era despre niste saraci care ajung bogati printr-o minune. Eu una am murit de ras impreuna cu Ten dar intr-o fractiune de secunda Sasuke din greseala a varsat punga de floricele care nu stiu cand si le-a cumparat.
-La naiba, Sasuke uite ce ai facut daca vede cineva ne da afara. spun eu in soapta. Dar din nefericire miau intrat cateva si pe sub bluza din cauza decolteului de la bluza mea bleu. Ma sctrofocam pe acolo ca sa scot floricele de sub bluza. Fara sa imi dau seama maine lui Sasuke ajunsesera la mine sub bulza.
-Hei ce faci?! spun eu putin rosie si surprinsa.
-Stai calma incerc sa te ajut sa strangi mai repede.
-Puteai la fel de bine sa strangi pe cele de jos nu cele de pe mine! zic eu surprinsa de gestul sau.
-Da marog calmeaza-te inainte sa te auda cineva.
-Uite ai ratat una. spun eu aratandu-i cu degetul.
-Vrei sa taci ca si tu mai ai o gramada pe tine. spune el in soapta. Am reusit sa le strangem pe toate dar filmul l-am vazut pe parti din pacate. Pe drum Naruto tot radea in continuu de al film eu eram putin bosumflata pentru ca nu il vazusem pe tot.
-Si cum vi sa parut filmul? intraba Kiba curios.
-Dragut cat am apucat sa vad.. zic eu enervata. N-a mai apucat sa spuna nimic ca eu mi-am luat la revedere de la toti caci ajunsesem acasa.

Imi pare rau ca am greseli si ca am grabit putin actiunea dar incerc sa ma prfectionez :*[posturi unite]
Mai spre final am greseli ca am facut-o noaptea si imi venea sa adorm pe tastatura :"> :D
[Imagine: 785221jsouazkpi8.gif]
[Imagine: 443890s90k8wp5tg.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Viata nu e usoara[naruto] - de Kira-chan - 15-05-2010, 11:47 AM
RE: Viata nu e usoara[naruto] - de Savarina Ali - 15-05-2010, 01:04 PM
RE: Viata nu e usoara[naruto] - de Zăpă - 15-05-2010, 07:08 PM
RE: Viata nu e usoara[naruto] - de Kira-chan - 15-05-2010, 10:11 PM
RE: Viata nu e usoara[naruto] - de Kira-chan - 16-05-2010, 05:09 PM
RE: Viata nu e usoara[naruto] - de Kira-chan - 21-05-2010, 09:12 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)