15-05-2010, 07:56 PM
Doamne, daca-ti stii ... Cum eu cred in continuare ca dureaza ceva pana fiecare dintre voi posteaza urmatorul capitol, nu am mai verificat sa vad daca a aparut noul capitol, gandindu-ma ca, cine stie, o-ti posta voi, odata si-odata. De dimineata am intrat pe zup si am observat un nou comm la ficul meu preferat. Am crezut ca a mai comentat cineva penultimul capitol si nu m-am deranjat sa vad ce scrie. Acum am intrat din nou si descopar ca primele doua cuvinte din textul comentariului respectiv sunt " capitol nou"... Soc. Capitol nou ?! Ce, cum, unde si cand ?!
Citesc si eu ultimul capitol, abia la doua zile dupa aparitie. Doamne, cat de fraiera sunt !!
Mwoahaha !! Yu si-a incalcat cuvantul. Dupa ultima fraza pe care a gandit-o, cred ca, capitolul urmator va fii cu adevarat interesant. Succes in continuare si abia astept nextu', Myuu-san !
Citesc si eu ultimul capitol, abia la doua zile dupa aparitie. Doamne, cat de fraiera sunt !!
Mwoahaha !! Yu si-a incalcat cuvantul. Dupa ultima fraza pe care a gandit-o, cred ca, capitolul urmator va fii cu adevarat interesant. Succes in continuare si abia astept nextu', Myuu-san !
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::