Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Nightmare

Evident, ca şi la Maximum The Hormone, am auzit de Nightmare tot la Death Note.Îmi plăceau la nebunie tipii.Vreo 3-4 luni nu am avut decât cele 2 melodii de la ei, deoarece p-atunci nu aveam pc, deşi aveam net, şi-l şi plăteam degeaba 21 M-am dus o dată la vărul meu vitrg şi m-am uitat la un videoclip cu ei şi am rămas foarte şocată de modul în care arată.Era pentru prima dată când vedeam nişte băieţi îmbrăcaţi şi machiaţi atât de strident.Dar am trecut peste modul în care erau îmbrăcaţi şi mi-am zis că fiecare arată aşa cum vrea.Prin vară (2008), când S (BFF) a venit de la ţară, am rugat-o să ia albumul lor de pe net şi să-l pună pe telefon.A venit la mine ( Ah, şi acum îmi aduc aminte ziua aia, şi-mi aduc aminte că avea un tricou mov cu o caracatiţă pe el 21 ) şi mi-a trimis pe telefon albumul.Unele melodii nu mi-au plăcut, după ce le-am ascultat, deci le-am şters.Dar mi-au plăcut, şi-mi plac, următoarele : Lulu (favorite), morpho, crevasse, 18 sai, black sick spider, criminal baby şi evident alumina şi the world.Îmi aduc aminte că m-am dus în vara aia la fratele meu şi aveam în telefon alumina, mi se pare că o aveam la apeluri, deşi parcă nu era aşa (parcă aveam ceva de la Yuki - H & C) iar fratele meu şi-a trimis de pe telefonul meu alumina şi şi-a pus-o la apeluri, pentru că, cică, se auzea bine melodia şi ritmul era ok.Am mai avut la apeluri alumina, the world şi black sick spider.Aveam o prietenă vis-a-vis, căreia şi ei îi plăcea, dar nu mult, muzica japoneză.De la Nightmare îi plăcea black sick spider şi uneori, dădeam drumu la black sick spider, în acelaşi timp.
I've only been in love with a beer bottle and a mirror.
(Sid Vicious)

Răspunsuri în acest subiect
Nightmare - de Gwindel - 03-08-2008, 03:14 AM
RE: Nightmare - de Ayuka - 14-05-2010, 01:04 PM
RE: Nightmare - de YumiYumi - 21-11-2010, 02:59 PM
RE: Nightmare - de *ILY Yaoi Maniac* - 31-12-2010, 07:13 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)