Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sakura

1. Nu ai disclaimer deci te rog sa il pui , daca nu sti ce e treci pe la alte ficuri.
2. Capitolul trebuie sa aiba peste 40 de randuri si daca iti citesti capitolul 2 are numai jumatate din totalul de randuri care ar trebui sa il aiba.
3 Ma scuzi dar trebuie sa ii spun ceva si lui Zappy-ScFi, sa sti ca ce a scris Dulcika este de fapt naratiunea nici cm descrierea, este o diferenta intre ele doua, nush in ce clasa esti dar prin a 5-6 ai sa inveti.

Acum sa revenim la ficul tau care e un dezastrub total. Pai descrierea nu am vazut-o pe nicaieri si am si eu o intrebare ce cauta parantezele alea pe acolo. Ideea e ca tu nu sti sa te exprimi ceea ce dovedeste ca nu prea citesti si nu este bine nici pentru tine ca persoana. Naratiune ai dar sincer as mai fi pus si descrierea pe langa ea. Capitolul tau consta in dialog ceea ce nu este bine pentru ca el trebuie sa constea mai mult in descriere si apoi in naratiune(ti le-am spus dupa importanta lor). Dialogul este mai mult ca sa ne transmiti mai usor discutia dintre doi oameni nu ca sa scrii capitolul. Daca vrei sa sti prescurtarile sunt interzise si la fel este si limbajul de pe mess. Te rog ca inainte sa editezi capitolul, asta daca te intereseaza de fic si de reputia ta, sa treci pe la reguli. Ai greseli peste greseli, unele cuvinte nici nu sunt acordat cum trebuie, numerele se scriu cu litere intr-o compunere si in orice tip de scriere, tu ai pus ora 7:00 si eu ce sa inteleg din asta , putea sa fie si seara si dimineata, poate ca adormit la pranz, cine stie, trebuia si tu sa scri sapte dimineata. Parantezele alea vreu sa dispare si sa sti ca noi nu suntem prosti intelegem ca daca se duce la baie se duce de fapt sa isi faca siesta si este vina ta ca ai scris ca se duce sa se spele pe fata si ma rog ce legatura are asta cu asi face omul nevoile. Oricum e tot un dezastru. Daca nu te apuci serios de treaba vei avea un fic......... . Deja ma doare capul.

Adio! si nu astept nextu'!
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10

Răspunsuri în acest subiect
Sakura - de Dulcika - 12-05-2010, 09:33 AM
RE: [split] Sakura - de Elena. - 12-05-2010, 03:58 PM
RE: [split] Sakura - de O@n@ - 12-05-2010, 05:13 PM
RE: [split] Sakura - de Denny - 12-05-2010, 07:17 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)