12-05-2010, 03:45 PM
Cand mi-am bagat netul, auzisem despre anime ba chiar aveam o vecina de 17 ani care era fana inraita. Ma mai uitam pe Animax si mai auzeam franturi din discursurile vecinei mele. Mi s-a parut interesant si i-am zis tipei sa-mi dea cateva site-uri despre asta.Normal, tipa mi-a dat 2 coli ministeriale pline de site-uri fata verso. Am luat un site de acolo la intamplare. Era ceva de genu Anime Mania Love sau Anime Maniac Lovers, chiar nu mai stiu. Am stat vreo 2 saptamani pe forum, dar intram o data la doua zile si mai mult citeam decat postam ca sa aflu mai multe.Apoi a aparut un anunt pe acel forum, ceva cu manga. M-am interesat si cand i-am dat vecinei mele, mi-a sarit in cap de fericire. Nu am mai intrat de mult pe site-ul ala pt. ca luasem ban pt. spam neincetat. De unde sa fi stiut ce era spam-ul ? Aveam un username Black Butterfly si la semnatura aveam ceva gen "Campania antiroz."cei mai vechi se legau de mine, imi ziceau "Uite o noua printesica printre noi... Ew!"
A lot of people ask me " What do you wanna become? "
I say " An actress. "
And they're like.. " Oh, so that's why you're so though. "
"The winners never give up, and those who give up never win. So go there, walk proud and show them what you can do." Cathy Hopkins