Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Saluuuut! >:D<

Pentru AnimeliciousAngel:
1. Bine. Profit de timpul pe care il mai am pana incep orele. 20
2. Sunt multi solisti si multe trupe care imi plac. Printre cei pe care i-am ascultat mai recent sunt: Scorpions, Nickelback, Jesse McCartney, Savage Garden, P!nk, Bon Jovi... Si nu cred ca am un solist/o trupa preferata, depinde si de dispozitie.
3. La fel, depinde de dispozitie. In general imi place sa desenez chestii mai abstracte sau portrete.
4. Ok, asta e destul de grea. 21 [Kiddin'] Pai imi plac: Full Metal Panic [si Fumoffu], am urmarit Kaleido Star, am vazut cateva episoade si din Hakaima Sadamitsu, Inuyasha, Spiral, Death Note si mai sunt si altele... 39 Dar nu sunt un fan suuuper inrait al anime-urilor... Imi plac pur si simplu.

Si pentru Sucre:
1. Am 12, voi face in curand 13, ceea ce ne trimite la a doua intrebare -> sunt Rac. [si sunt mandra.15]
2. Ooo da. Ai atins un punct sensibil. 21 Sunt foarte mofturoasa. Nu ma omor dupa fast food, dar merge uneori. Imi plac salatele. Si imi place pizza, recunosc. Si imi plac dulciurile si prajiturile! Cu cat e mai multa ciocolata, cu atat e mai bine. 21
3. Cele pe care le-am mentionat deja.smile Nu am unul preferat. 39
4. La prima vedere, pare... plin. Adica foarte activ. Imi place.smile
5. Pentru varsta mea, da.9 Dar poate nu chiar talentata. Adica nu am abilitati iesite din comun sau asa ceva, dar am exersat destul de mult.smile Cel putin asa consider eu.
6. Am... multe.
7. Unul din ele ar fi: "Zambeste. Maine va fii mai rau." Sau: "E si maine o zi..."

Si mersi tuturor de urari! hug
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

Răspunsuri în acest subiect
Saluuuut! >:D< - de She - 12-05-2010, 11:12 AM
RE: Saluuuut! >:D< - de Savarina Ali - 12-05-2010, 11:20 AM
RE: Saluuuut! >:D< - de AnimeliciousAngel - 12-05-2010, 11:43 AM
RE: Saluuuut! >:D< - de Sucre - 12-05-2010, 11:45 AM
RE: Saluuuut! >:D< - de She - 12-05-2010, 01:29 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Saluuuut. Rissu. 6 3.004 05-09-2012, 09:08 AM
Ultimul răspuns: SouL_ReapeR