12-05-2010, 12:36 PM
Păi observ că în ultimul post , stilul pe care l-ai abordat este diferit de cel de până acum şi aş putea spune că este unul mai bun , îmi place cum ai evoluat de la ultimile siguri , observ că ai renunţat la acele „ buline „ . Oricum , ultimile siguri sunt foarte bune , pe primul personal îl ador , mi se pare foarte bun , doar o singură observaţie , textul aşa cum este aşezat este foarte bun , dar unul dintre acele cerculeţe se află între „ s „ şi „ i „ , şi strică într-un fel armonia textului , deşi textura este foarte bine plasata acolo , poate putea renunţa la acel cerculeţ ^^ .
Al doilea e bun , îmi place bgul şi nu prea am ce comenta , poate doar textul , nu mi se pare să aibă vreo legătură cu compoziţia sigului T_T , iar al treilea mi se pare puţin şters , nu ştiu de ce , dar în orice caz este un sig bun . Şi îmi place şi textul
Cam atât , tot ce pot să zic este să ai girjă unde plasezi textul şi chiar îmi place cum lucrezi so baftă şi aştept noi lucrări * hugs * .
Al doilea e bun , îmi place bgul şi nu prea am ce comenta , poate doar textul , nu mi se pare să aibă vreo legătură cu compoziţia sigului T_T , iar al treilea mi se pare puţin şters , nu ştiu de ce , dar în orice caz este un sig bun . Şi îmi place şi textul
Cam atât , tot ce pot să zic este să ai girjă unde plasezi textul şi chiar îmi place cum lucrezi so baftă şi aştept noi lucrări * hugs * .