11-05-2010, 09:03 PM
Oke... deci am trecut peste pana mea de inspiratie, peste lipsa de timp si peste nervii pe care mi ia facut disparitia commurilor si am venit cu nextu. Sa va dati drumul la commuri ca fara 4 nu pun nextu`. Nu fiti timizi si nu spamati :)).
- Bine ati revenit la publicitate ( mi se pare mie sau asa incep fiecare emisiune? ). Nu, stati, uitati propozitia precedenta. Sa incepem din nou. Nu am idee de propozitie asa ca trecem direct la subiect. Ne cerem scuze pentru lunga absenta dar mi-am luat concediu. Am fost in Barcelona, ca sa am cu ce sa va fac in ciuda cand ma intorc. Acum din nefericire sunt nevoita sa ma intorc. Banuiesc ca sunteti cu totii curioasi cine sunt invitatii nostri de azi nu-i asa? Ei bine, cate zile am fost in Barcelona si apoi restul de zile pe care le-am petrecut in Romania am si lucrat ( altfel nu ma lasau doua luni, nu? ). In acest timp am facut un sondaj, pentru a afla parerea publicului despre care considera ei ca ar fi cel mai frumos cuplu. Uitati rezultatele:
[center]1. Rocker - Emo | => 22%
2. Cocalar - Pitzipoanca | => 75%
3. Emo - Pitzipoanca | => 28% [/center]
- Acum, invitatii nostri sunt castigatorii acestui sondaj : un cocalar si o pitzipoanca.
Asa cum era de asteptat, barbatul ( masculul mai exact ) intra primul, face doi pasi se impiedeca, apoi apare si pitzipoanca, timid ( adica urland cand il zareste pe iubitul ei ), pasind cu tocurile de 10 cm prea apasat pentru ca scena noastra sa indure, astfel gaurind-o. De la impact i se rupe tocul, ceea ce genereaza un tipat mult mai strident, ce sparge camera, iar din cauza uriasului medalion de aur pe care il poarta la gat este trasa in jos, cazand peste iubitul ei.
- Publicitate dragilor pana nu incep sa injur si sa blestem.
Noul Schauma “Anti-Matreata Anti-Par†previne aparitia celor doua. Acum nu mai trebuie sa mai ai griji. De asemenea samponul poate fi aplicat si in alte zone ale corpului, acesta inlaturand parul nedorit. Avantajele samponului Schauma:
Nu mai ai nevoie de piaptan
Nu mai faci matreata
Nu mai stai cu orele in baie sau cu uscatorul de par
Nu mai trebuie sa suporti durerea epilatului
Reactii nedorite:
Parasirea de catre iubitul tau
O posibila reactie de alergie ( care consta in umflarea capului )
Ce mai astepti? Cumpara acum!
- Ai racit?
- Nu!
- Atunci de ce esti aici?
- Am vazut in reclama ca Coldrex te face actor. Cam de cat e nevoie ca visul sa se indeplineasca?
- Doar doua sute de flacoane. Daca veti cumpara atatea va fac reducere de 10% din urmatoarele doua sute.
- Minunat. Cam cat face.
- Vreti sa chem ambulanta din timp?
- ….
- 2000000 Euro.
Revenind in studio ii zarim pe cei doi invitati sezand frumos pe canapeaua lor, insa din cauza sclipiciului de pe hainele pitzipoancei, nimeni nu poate privi direct catre cei doi. Se pare ca fata si-a scos din geanta o pereche noua de papuci ( probabil deaia are geanta asa de mare incat nici iubitul ei nu o poate cara ).
- Ei bine dra…dra… ( Firar, nu pot rosti cuvantul asta unor retardati ca ei ). Ei bine dracii mei, cum vi s-au parut reclamele?
Pizipoanca se intoarce mandra, banuiesc ca zambind avand in vedere ca nimeni nu o poate privi si rosteste:
- Trebuie sa ma mai fardez putin.
- La naiba! Lasati-ma sa o spanzur, lasati-ma!
“ Stai calma sefa… Nu e vina ta daca micul ei creier nu poate mai mult. “
- Bune, bine, fie. Tu ce crezi… cum ai zis ca te cheama?
- Salamior.
- ??
- Imi schimbas numile. Is micul Salam.
- Ei bine, care e parerea ta despre reclame?
- Daca Gutza ar fi fost aici, ar fi zis…
- La naiba! Gutza chiar a fost aici ( sunt obligata sa lucrez cu toti retardatii ) si rostea cuvintele chiar mai corect decat tine. Bagati publicitate sau mor aici…. Ajutor!
Nu ajungi cu adevarat acasa, pana nu versi smantana de pe masa. Si daca ai nevoie de o pauza nu uita sa te dregi cu un iaurt si daca… s.a.m.d. Napolact, gustul nu conteaza, ci cat de mult economisesti.
Noul iaurt napolact cu apa cu zahar la super oferta de 30 de bani. Daca mananci de la noi vei avea destui bani pentru sicriu si loc de veci. De asemenea nu vei prinde nici sfarsitul lunii. Napolact, gustul de demult ce i-a adus pe atatia in mormant.
- Ai multe cosuri?
- Da!
- Parul tau se ingrasa prea repede?
- Da!
- Cantaresti mai mult decat este normal? Transpiri si mirosi foarte repede? Inca ai nevoie de acordul parintilor pentru a face anumite lucruri?
- Da! Da! Si Da!
- Atunci fraiero de ce mai incerci? Suntem agentie de modele nu de orori.
- Waaaaa! Mamii!
Perfect Girl, agentia de modele care cauta fete perfecte pentru a le face vedete. Numai noi te putem folosi ca sa ne umplem portofelele fara ca tu sa sti!
- Oke, deci ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul emisiunii. Sunt sigura ca daca Pirtzi ar fi fost aici ar fi zis ….
“ … ca bluza ta nu merge cu pantofii. Incearca un bej. “
- Sti… ma tot intreb de ce nu te-am concediat pana acum.
- Dar are perfecta dreptate draga, uita-te in ce hal te imbraci. Rozul e la moda acum. In cantitati mari, sclipicioase, lucioase! Tu nu ai consultat in viata ta un catalog?
- Ce spui acolo?
- Ai auzit vreodata de farduri, machiaj?
- Dupa parerea mea tu numai despre aia ai auzit.
- Dragule ce vrea sa zica? E un compeliment?
- Nu stiu… foloseste niste cuvinte si propozitii atat de complexe.
- Inseamna ca esti o proasta!
- Eu sunt cea mai intelecta persoana pe care o stiu.
- Nu ma mir, avand in vedere la ce iubit ai.
- Ce-ai spus?
- lasa ca iti arat eu tie. Iti rup toate degetele, apoi te rad in cap si … Mwahahahaha.
- Draga ajuta-ma. Vrea sa imi ia toata frumusetea.
- Nu pot, m-a lipit de scaun… cu capul in jos.
“ Pe data viitoare! “
- Bine ati revenit la publicitate ( mi se pare mie sau asa incep fiecare emisiune? ). Nu, stati, uitati propozitia precedenta. Sa incepem din nou. Nu am idee de propozitie asa ca trecem direct la subiect. Ne cerem scuze pentru lunga absenta dar mi-am luat concediu. Am fost in Barcelona, ca sa am cu ce sa va fac in ciuda cand ma intorc. Acum din nefericire sunt nevoita sa ma intorc. Banuiesc ca sunteti cu totii curioasi cine sunt invitatii nostri de azi nu-i asa? Ei bine, cate zile am fost in Barcelona si apoi restul de zile pe care le-am petrecut in Romania am si lucrat ( altfel nu ma lasau doua luni, nu? ). In acest timp am facut un sondaj, pentru a afla parerea publicului despre care considera ei ca ar fi cel mai frumos cuplu. Uitati rezultatele:
[center]1. Rocker - Emo | => 22%
2. Cocalar - Pitzipoanca | => 75%
3. Emo - Pitzipoanca | => 28% [/center]
- Acum, invitatii nostri sunt castigatorii acestui sondaj : un cocalar si o pitzipoanca.
Asa cum era de asteptat, barbatul ( masculul mai exact ) intra primul, face doi pasi se impiedeca, apoi apare si pitzipoanca, timid ( adica urland cand il zareste pe iubitul ei ), pasind cu tocurile de 10 cm prea apasat pentru ca scena noastra sa indure, astfel gaurind-o. De la impact i se rupe tocul, ceea ce genereaza un tipat mult mai strident, ce sparge camera, iar din cauza uriasului medalion de aur pe care il poarta la gat este trasa in jos, cazand peste iubitul ei.
- Publicitate dragilor pana nu incep sa injur si sa blestem.
Noul Schauma “Anti-Matreata Anti-Par†previne aparitia celor doua. Acum nu mai trebuie sa mai ai griji. De asemenea samponul poate fi aplicat si in alte zone ale corpului, acesta inlaturand parul nedorit. Avantajele samponului Schauma:
Nu mai ai nevoie de piaptan
Nu mai faci matreata
Nu mai stai cu orele in baie sau cu uscatorul de par
Nu mai trebuie sa suporti durerea epilatului
Reactii nedorite:
Parasirea de catre iubitul tau
O posibila reactie de alergie ( care consta in umflarea capului )
Ce mai astepti? Cumpara acum!
- Ai racit?
- Nu!
- Atunci de ce esti aici?
- Am vazut in reclama ca Coldrex te face actor. Cam de cat e nevoie ca visul sa se indeplineasca?
- Doar doua sute de flacoane. Daca veti cumpara atatea va fac reducere de 10% din urmatoarele doua sute.
- Minunat. Cam cat face.
- Vreti sa chem ambulanta din timp?
- ….
- 2000000 Euro.
Revenind in studio ii zarim pe cei doi invitati sezand frumos pe canapeaua lor, insa din cauza sclipiciului de pe hainele pitzipoancei, nimeni nu poate privi direct catre cei doi. Se pare ca fata si-a scos din geanta o pereche noua de papuci ( probabil deaia are geanta asa de mare incat nici iubitul ei nu o poate cara ).
- Ei bine dra…dra… ( Firar, nu pot rosti cuvantul asta unor retardati ca ei ). Ei bine dracii mei, cum vi s-au parut reclamele?
Pizipoanca se intoarce mandra, banuiesc ca zambind avand in vedere ca nimeni nu o poate privi si rosteste:
- Trebuie sa ma mai fardez putin.
- La naiba! Lasati-ma sa o spanzur, lasati-ma!
“ Stai calma sefa… Nu e vina ta daca micul ei creier nu poate mai mult. “
- Bune, bine, fie. Tu ce crezi… cum ai zis ca te cheama?
- Salamior.
- ??
- Imi schimbas numile. Is micul Salam.
- Ei bine, care e parerea ta despre reclame?
- Daca Gutza ar fi fost aici, ar fi zis…
- La naiba! Gutza chiar a fost aici ( sunt obligata sa lucrez cu toti retardatii ) si rostea cuvintele chiar mai corect decat tine. Bagati publicitate sau mor aici…. Ajutor!
Nu ajungi cu adevarat acasa, pana nu versi smantana de pe masa. Si daca ai nevoie de o pauza nu uita sa te dregi cu un iaurt si daca… s.a.m.d. Napolact, gustul nu conteaza, ci cat de mult economisesti.
Noul iaurt napolact cu apa cu zahar la super oferta de 30 de bani. Daca mananci de la noi vei avea destui bani pentru sicriu si loc de veci. De asemenea nu vei prinde nici sfarsitul lunii. Napolact, gustul de demult ce i-a adus pe atatia in mormant.
- Ai multe cosuri?
- Da!
- Parul tau se ingrasa prea repede?
- Da!
- Cantaresti mai mult decat este normal? Transpiri si mirosi foarte repede? Inca ai nevoie de acordul parintilor pentru a face anumite lucruri?
- Da! Da! Si Da!
- Atunci fraiero de ce mai incerci? Suntem agentie de modele nu de orori.
- Waaaaa! Mamii!
Perfect Girl, agentia de modele care cauta fete perfecte pentru a le face vedete. Numai noi te putem folosi ca sa ne umplem portofelele fara ca tu sa sti!
- Oke, deci ne apropiem cu pasi repezi de sfarsitul emisiunii. Sunt sigura ca daca Pirtzi ar fi fost aici ar fi zis ….
“ … ca bluza ta nu merge cu pantofii. Incearca un bej. “
- Sti… ma tot intreb de ce nu te-am concediat pana acum.
- Dar are perfecta dreptate draga, uita-te in ce hal te imbraci. Rozul e la moda acum. In cantitati mari, sclipicioase, lucioase! Tu nu ai consultat in viata ta un catalog?
- Ce spui acolo?
- Ai auzit vreodata de farduri, machiaj?
- Dupa parerea mea tu numai despre aia ai auzit.
- Dragule ce vrea sa zica? E un compeliment?
- Nu stiu… foloseste niste cuvinte si propozitii atat de complexe.
- Inseamna ca esti o proasta!
- Eu sunt cea mai intelecta persoana pe care o stiu.
- Nu ma mir, avand in vedere la ce iubit ai.
- Ce-ai spus?
- lasa ca iti arat eu tie. Iti rup toate degetele, apoi te rad in cap si … Mwahahahaha.
- Draga ajuta-ma. Vrea sa imi ia toata frumusetea.
- Nu pot, m-a lipit de scaun… cu capul in jos.
“ Pe data viitoare! “