10-05-2010, 04:58 PM
Ai mai,a i mai, cum sa fie penultimul? CUm sa iti bati asa joc de mine, oh, te urasc:((sincer, in astfel de momente chiar te urasc, cum sa fie penultimul, adica macar daca ajungeai si tu pe la capitolul 550 mai ziceam, dar nici atunci:((off, de ce? Pur si simplu de ce? Cum sa fie penultimul capitol? Eu nu accept asa ceva, pur si simplu nu pot sa accept, esti asa o rea, atat de rea, cea mai rea, of..si cea mai buna in a ma face sa plang:((
Capitolul a fost intradevar foarte bine si frumos scris:x mi-a placut la nebunie, mai ales ca era si Will pe acolo:X stii doar ca eu pe el il iubesc , dar sunt foarte curioasa cum va fi finalul, va ramane sau nu cu cineva, asta chiar vreau sa o aflu, si cu maica'sa ce se va intampla, si tot restu...ah...vreau sa aflu si totusi nu vreau fiinca stiu ca asa o sa se termine si nu vreau , pur si simplu nu vreau, chiar nu vreau:( ce nu intelegi cand nu vreau?
Deci in concluzie e unul dintre ficurile mele preferate si care cu siguranta merita citit, dar fi si tu draguta macar o data in viata ta:)) si ultimul capitol fa-l mai lung :x te rog eu din sufletelul meu care sper ca mai exista:))
Kisssu si huuuugz:X!
Capitolul a fost intradevar foarte bine si frumos scris:x mi-a placut la nebunie, mai ales ca era si Will pe acolo:X stii doar ca eu pe el il iubesc , dar sunt foarte curioasa cum va fi finalul, va ramane sau nu cu cineva, asta chiar vreau sa o aflu, si cu maica'sa ce se va intampla, si tot restu...ah...vreau sa aflu si totusi nu vreau fiinca stiu ca asa o sa se termine si nu vreau , pur si simplu nu vreau, chiar nu vreau:( ce nu intelegi cand nu vreau?
Deci in concluzie e unul dintre ficurile mele preferate si care cu siguranta merita citit, dar fi si tu draguta macar o data in viata ta:)) si ultimul capitol fa-l mai lung :x te rog eu din sufletelul meu care sper ca mai exista:))
Kisssu si huuuugz:X!
![[Imagine: innocentlovesig.png]](http://img98.imageshack.us/img98/6447/innocentlovesig.png)
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria