10-05-2010, 09:44 AM
Buuun~ Am zis sa trec si eu pe aici... hm...autorul preferat Pot spune ca scriitorul meu preferat este Sir Arthur Conan Doyle De ce? Pentru ca ii iubesc lucrarile....sunt o mare fana a cartilor politiste, iar Sherlock Holmes este absolut minunat XD Am citit aproape toate lucrarile lui: am citit fiecare volum din Sherlock ( si as putea sa le recitesc...) si vreo trei volume din Povestiri cu Profesorul Challenger. Ce pot spune? Iubesc acest scriitor XD
Asa....si ar mai fi vreo doi care imi plac la nebunie :X Unu dintre ei este "Regina Crimei" ( Agatha Christie ) ii ador cartile politiste. Preferatele mele sunt Hercule Poirot ÅŸi Miss Marple ( Miss Marple m-a uimit profund...o idee geniala XD)
Si chiar daca nu este cel mai iubit scriitor al meu imi place si Joseph Delaney. Singurele carti citite au fost cele cu vraciul, dar care mi-au placut enorm...si imi place stiul lui de-a scrie
Asa....si ar mai fi vreo doi care imi plac la nebunie :X Unu dintre ei este "Regina Crimei" ( Agatha Christie ) ii ador cartile politiste. Preferatele mele sunt Hercule Poirot ÅŸi Miss Marple ( Miss Marple m-a uimit profund...o idee geniala XD)
Si chiar daca nu este cel mai iubit scriitor al meu imi place si Joseph Delaney. Singurele carti citite au fost cele cu vraciul, dar care mi-au placut enorm...si imi place stiul lui de-a scrie
Pour l'éternité ...
Merci măh Lynnuşor