Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Je l’aime à mourir [+18] yaoi

Am revenit! Ma bucur nespus de mult ca ai reusit sa postezi urmatorul capitol, este perfect inainte de a te apuca de invatat pentru teza la matematica.

Lovita fara mila de imaginatie, mi-am promis ca o sa incerc sa`ti scriu o scrisoare, poate cine stie... o sa reusesc cat de cat sa ma iau la intrecere cu capodopera ta, cu toate ca stiu ca voi fi invinsa fara mila. Nu`mi pasa! Merita sa incerci oricat de dur ar fi sfarsitul.

Ma faci sa ma simt la malul Marii Negre, inhaland fara mila acel aer sarat, lasandu`ma purtata de briza ce ma indemna sa patrund in intunecimea apelor. Timida am fost, si indemnata de rasetele copiilor mult mai mici decat mine-am fost. Dar brusc, odata cu atingera infinitului, raceala apei m-a facut sa simt ca si cum sute si mii de furnici mi-ar invada trupul meu alb ca ceara. Brusc, acele lucruri pe care le lasam neobservate in trecut, au devenit baza prezentului meu, facandu-ma sa-mi doresc sa privesc in viitor. Ma simteam singura, desi nu eram...ma simteam singura care priveste ca o nebuna splendoarea unei scoici, sau doreste sa afle povestea algelor. Doream sa patrund si mai mult, sa ma simt ca o sirena ce nu stie pe ce cale sa o aleaga. Dar gustul amar al realitatii m-a trimis inapoi in lumea mea-reala,din pacate, departe de alabstru infinit al marii, departe de oglinada de cristal, departe de nemurire.

In timp ce citeam fan ficul, simteam ca patrund si eu acolo, facand parte dintr-un tablou banal urmarind fiecare miscare, oricat de milimetrica era ea.
Pur si simplu, ador momentul cand prietenii lui erau cat pe ce sa descopere o parte din neamul lui, dar nimic nu se compara cu ultima parte, cea a sarutului, care isi merita toate laudele. Ai reusit sa ma faci sa`mi doresc mai mult, pur si simplu mai mult. Dar...gandul ca el se va reintoarece in tara, mi-a distrus toate visele. Sper ca intoarcerea lui in tara, sa nu insemne sfarsitul fan ficului, pentru ca o sa`mi fie dor sa patrund pe malul Senei, incercand din rasputeri sa ma iau la intrecere cu mari artisti.
Din partea mea...sincere felicitari!
Astept in continuare ziua de maine, cu speranta ca o sa revi cu urmatorul capitol.
Multa imaginatie!
[Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so1_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so6_250.gif][Imagine: tumblr_mfikklIRTU1rwyn4so9_250.gif]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Je l’aime à mourir [+18] yaoi - de Sushiiushii - 09-05-2010, 11:04 AM

Utilizatori care citesc acest subiect:
11 Vizitator(i)