Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Je l’aime à mourir [+18] yaoi

Buna din nou si scuze de intarziere, ca de obicei trebuie sa intervina ceva sa nu mai stau pe zup. Dar, vad ca am revenit la timp pentru a citi acest capitol suprb din toate punctele de vedere. Si , in sfarsit a aparut un kiss, cat l-am asteptat. A fost asa romantic. Totusi, contextul m-a uimit, adica nu ma aste[tam sa apara ca o conditie, ci pur si simplu sa vina natural, dar nici asta nu e "artificial", tot natural e, dar in alte imprejurari.
Ethiene e foarte dragut, m-a surprins ca i-a luat apararea lui Felix si chiar mi s-a parut un gest frumos din partea lui.
Felix, vai de mine, ce pum i-a dat lu' ala, n-as fi vrut sa fiu in locul acelui baiat, dar si l-a meritat, chiar daca nu facuse ceva foarte grav. La sfarsit m-ai lasat cu ochi-n soare T_T. Din nou trebuie sa astept continuarea, of, asteptarea asta. Oricum stiu cum e sa nu ai acea muza de moment si ea sa apara dupa ceva mai mult timp, mi se imtampla chestia asta destul de des. Dar si cand vine.Felicitari, mi-a placut foarte mult acest capitol si astpt cu nerabdare nextu
Kisu and gambate

Răspunsuri în acest subiect
RE: Je l’aime à mourir [+18] yaoi - de Hetalia - 08-05-2010, 06:58 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)