04-04-2008, 09:49 PM
Rock-ul in primul rand e cel mai complex gen de muzica, deci normal ca multa lume il asculta foarte mult. Are multe specii, subspecii si cred ca nu mai e nevoie sa le insirui pe toate... Ca trupe, pot sa zic ca ascult (desi nu ma declar chiar fan):
Behemoth - Nimic nu imi intretine ritmul cardiac mai bine. Imi plac cel mai mult "Slaves Shall Serve", "Ceremony of Shiva", "Inflamed with Rage"
System of a Down - Dinamismul trupei imi provoaca o secretie mare de adrenalina. Amintim "BYOB", "Deer Dance", "Kill Rock`n`Roll", "This cocaine makes me feel like I`m on this song" si etc.
Chthonic - Nu ma mai saturam de trupa asta. Canta foarte mult despre o cultura asiatica, istorie, si are niste melodii foarte bune. Prea plictisitor sa scriu titluri...
Dimmu Borgir - Trupa care ma linisteste...
Disturbed - Idem cazul SoaD
Si ar mai fi Iron Maiden, Rotting Christ, Korn si multe altele...
Behemoth - Nimic nu imi intretine ritmul cardiac mai bine. Imi plac cel mai mult "Slaves Shall Serve", "Ceremony of Shiva", "Inflamed with Rage"
System of a Down - Dinamismul trupei imi provoaca o secretie mare de adrenalina. Amintim "BYOB", "Deer Dance", "Kill Rock`n`Roll", "This cocaine makes me feel like I`m on this song" si etc.
Chthonic - Nu ma mai saturam de trupa asta. Canta foarte mult despre o cultura asiatica, istorie, si are niste melodii foarte bune. Prea plictisitor sa scriu titluri...
Dimmu Borgir - Trupa care ma linisteste...
Disturbed - Idem cazul SoaD
Si ar mai fi Iron Maiden, Rotting Christ, Korn si multe altele...