04-04-2008, 11:47 AM
1. Cred ca Shikamaru. Nu are ambitii malefice, precum altii (desi planuieste sa-l omoare pe Hidan), e mai linistit, loial.. are niste jutsuri misto nu-i prea place sa se incurce in tot felul de situatii complicate, prefera o viata mai simpla si linistita. In acelasi timp are un potential foarte mare, si chiar daca e un pic slabanog e compensat de inteligenta acestuia.
2. Temari.. putea fi foarte bine pe locu` 1, dar am pus-o aici. Am mai amintit intr-un topic de ce imi place. E singura fata cu o personalitate mai pe gustul meu, alaturi de Tsunade.
3. Neji - Puternic, istet, arogant, sceptic, cinic.. Inca imi mai amintesc cand se credea cel mai tare, si destinul nu va ingadui sa-i ia cineva locul. Uite ca n-a fost asa.. Ma bucur ca s-a indreptat.
4. Tsunade.. La fel, am zis de ce la top5 fete..
5. Nu stiu.. cred ca Naruto. Simpatic si optimist, desi e enervant uneori...
2. Temari.. putea fi foarte bine pe locu` 1, dar am pus-o aici. Am mai amintit intr-un topic de ce imi place. E singura fata cu o personalitate mai pe gustul meu, alaturi de Tsunade.
3. Neji - Puternic, istet, arogant, sceptic, cinic.. Inca imi mai amintesc cand se credea cel mai tare, si destinul nu va ingadui sa-i ia cineva locul. Uite ca n-a fost asa.. Ma bucur ca s-a indreptat.
4. Tsunade.. La fel, am zis de ce la top5 fete..
5. Nu stiu.. cred ca Naruto. Simpatic si optimist, desi e enervant uneori...