04-04-2008, 09:23 AM
Melcul e rapid, credeti-ma. Daca nu s-ar fi lalait cu actiunea si ar fi concentrat-o in mai putine episoade, acum ar fi ajuns departe, si atmosfera ar fi fost iarasi dinamica. In seria trecuta, in aproape 50 de episoade s-au intamplat o groaza de chestii. Acum, de-abea au ajuns la Sasuke. Presupun ca lupta dintre Hidan si echipa 10 o vor da cand mi-o creste mie barba. Nu e vorba ca nu-mi place, dar incetineala asta ma cam exaspereaza. Stiu ca daca nu-mi convine ar trebui sa citesc manga, dar totusi nu putem ignora modul in care se ocupa producatorii de anime, nu?
In rest, parerea mea despre personaje ar fi...
Naruto: puternic da` obsedat de salvarea lui Sasuke frate asta nu intelege ca nu merita? Nu s-a prea maturizat, dupa parerea mea. Si e problematic cand se cearta cu Sai.
Sakura: E si ea fortoasa dar nu stiu de ce am impresia ca si-a cam pierdut din caracter. E mai linistita si mai retinuta. Deh, macar nu face probleme...
Sai: Un robotel. E ilar, are o imbracaminte de zici ca-i bellydancer si lipsa asta de emotii e o mare minciuna.
Ceilalti sunt ok, cred...
In rest, parerea mea despre personaje ar fi...
Naruto: puternic da` obsedat de salvarea lui Sasuke frate asta nu intelege ca nu merita? Nu s-a prea maturizat, dupa parerea mea. Si e problematic cand se cearta cu Sai.
Sakura: E si ea fortoasa dar nu stiu de ce am impresia ca si-a cam pierdut din caracter. E mai linistita si mai retinuta. Deh, macar nu face probleme...
Sai: Un robotel. E ilar, are o imbracaminte de zici ca-i bellydancer si lipsa asta de emotii e o mare minciuna.
Ceilalti sunt ok, cred...