04-05-2010, 12:31 PM
Cuvantul preferat...pai am unul dar imi place cuvatul in sine, nu ce semnifica acesta Cuvantul meu preferat este Grape-fruit! Imi place foarte mult cum suna acest cuvant si il tot repet de vreo 2 luni. Cea mai folosita expresie este "Let me see" sau "let me think about it" pentru ca daca nu as pune-o inainte sa raspund la vreo intrebare, as fii intrebata in continuu de ce nu raspund (mai ales la scoala) . Nu te mai poti gandi cand lumea e preea nerabdatoare.
Dar daca m-as gandi la cuvantul meu preferat pentru semnificatia lui acesta ar fii...let me think about it ...acesta ar fi vis. Imi place acest cuvant pentru ca intr-un vis nu se tine cont de realitate si totul este putin in ceata, ceea ce face totul mai frumos si plin de mister^^. Bye...
Dar daca m-as gandi la cuvantul meu preferat pentru semnificatia lui acesta ar fii...let me think about it ...acesta ar fi vis. Imi place acest cuvant pentru ca intr-un vis nu se tine cont de realitate si totul este putin in ceata, ceea ce face totul mai frumos si plin de mister^^. Bye...