Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

vampirii si jurnalele lor

Prima si mersi ca m-ai anuntat dar cum eu nu imi citesc niciodata mesajele probabil ca nu am vazut. Oricum imi place capitolul este dragutz, ma refer la actiune. Descrierea este cam putina si doar ma sti ca vreau mai multa. Actiunea : IA-O MAI USOR!! da e binisor te-ai prins si naratiune ai si dialogul nu mi sa parut sec poate cu o tenta usoara spre sec dar nu sec(scz pentru repetia "sec"). Am cateva intrebari pe care desigur ti le trimit prin PM. In rest tot ce mai pot spune este ASTEPT NEXTU! ca la cat ai scris p'acolo vad ca te lasi asteptata. Oricum trece o data mai repede alea in calculator si vino si cu nextu.Ma rog intrebarea mea de baza este cand apar "mieluseii" dar asta este alta poveste. Cam atata .....A!si cum era sa uit ====>

===> Pe data viitoare,
leutul meu!

Zbye,
a trecut p'aci nebuna Helen

P.S.: Fi atenta ca nu repet de doua ori si astept raspuns maine ca si asa "chiulim" pe romaneste.
1. Elena este Elena din carte sau cea din realitate? sper sa nu ma dezamagesti si sti deja ce raspuns sper ca o sa fie .
Oricum maine pe mess la 12 la pranz. sper ca e ok. pup pa. app ma refer maine adik marti asta daca nu citesti marti mesajul .
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10

Răspunsuri în acest subiect
vampirii si jurnalele lor - de morfo - 31-03-2010, 10:40 AM
RE: vampirii si jurnalele lor - de morfo - 12-04-2010, 09:42 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de Zăpă - 15-04-2010, 02:47 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de Elena. - 15-04-2010, 06:45 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de morfo - 03-05-2010, 10:20 PM
RE: vampirii si jurnalele lor - de Elena. - 04-05-2010, 12:07 AM
RE: vampirii si jurnalele lor - de morfo - 18-05-2010, 12:48 AM