03-05-2010, 03:28 PM
(02-05-2010, 08:49 PM)ASvear A scris: Asa, urmatoarea intrebarea poate ii se va parea deplasata persoanei careia ii este adresata. Deci, nu ma cunosti sincer nici eu nu te cunosc, nu am schimbat nici noi vreo 2 vorbe...si deh, concluzia e ca tot ce stiu despre tine e nick-ul...Dar m-am benoclat vreo 10 minute prin posturile tale si esti kawaii si prietenos [asa sper] si mai sper si ca esti deschis la idei noi....Si am vazut ca iti place Death Note si mie la fel..
Ma rog, acum Ryuji, desi sunt destul de sigura ca voi fi refuzata, dar cica incerc. Ce zici, vrei sa te insori? Sunt fata, daca chiar e...Deci? Ce parere ai? Si ince o data stiu ca suna ciudat sa cer pe cineva in casatorie, chiar daca e vorba doar de Zup. [O.O] Ma rog, cred ca ai priceput ce tot balmajesc eu pe aici de vreo cateva randuri bune...Wanna marry me? Yes or no? [desi ti-am mai zis ce cred]
Draga mea tinand cont ca ii sunt ca un frate , o sa il anunt sa iti miste hoitul ala de jigodie pe aici si sa iti dea un raspuns. Oricum frumoasa cerere
Ah da , reinoinesc si eu pe aici.
Nick : Cruz
Sex : M
Categorie : Baiat singur si spre adoptie