Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

NUG [new underground] [+18]

C.4 NUG
Dezamagitor

M-am trezit de dimineata cu o durere de cap ingrozitoare.M-am uitat in jurul meu si simteam ca lipseste ceva.Lipsea Saya,oare unde era?
-Stai!!!Ce zi e azi?
A da erau rundele eliminatorii si eu intarziasem.M-am imbracat,norocul meu ca nu mi-am pus chiloti in cap la cum ma imbracasem.Am riscat si mi-am consumat putin din chakra si m-am teleportat.Ce noroc mai era o lupta pana la a mea.Ma uitam dupa Saya.Nu era nicaieri nici la infirmerie desi luptase deja.Oricum a venit randul meu.Trebuia sa ma lupt cu un reprezentant al satului pamant.Ceva nou.Dupa ceva timp incepsem sa pierd teren,ma simteam slabit.Nu era bine deloc.Vazind cum stau lucrurile am decis ca e timpul prietenului meu,asa ca mi-am activat chakra demonica si m-am contopit cu demonul meu.Amavut noroc ca am invins,daca nu aveam toate puterile pe care le am pierdeam sigur.La iesirea din arena ma asteptau inteleptii(cei mai batrani si mai intelepti oameni din clanul meu.
-Respectele mele mari intelepti!am spus facand o plecaciune respectoasa.
Dar,acea plecaciune a fost cea mai mare prostie pe care am facut-o,cazand la pamant ca secerat din cauza lovituri date de cel mai batran dintre toti.
-Ne dezamagesti tinere!!!Te lasi ametit de placerile vieti si nu te concentrezi la ce e important.
-Dar....
-Nici un dar!!!Nu ai dreptul sa ne intrerupi!
-Imi pare rau maestre!am spus eu aplecandu-ma din nou dar de data asta am fost umpic speriat.
-Cu scuzele nu vei castiga acest turneu!Trebuie sa te concentrezi mai mult pe antrenament si mai putin la distractii.
-Am inteles maestre.
Au plecat lasandu-ma cu o durere groaznica de cap.Acasa Saya statea pe canapea speriata.M-am apropiat incet.
-Saya te simti bine?
Saya si-a ridicat privirea si a sarit la mine in brate plangand.
-Ce sa intamplat?!
-Imi pare asa de rau!
-Nu trebuie sa iti para rau!Oricum am castigat.
-Nu asta e problema.
-Atunci care este?
-Problema e ca nu te poti concentra la lupta din cauza mea!
-Aha,deci i-ai auzit pe intelepti?
-Da si m-am gandit ca ar trebui sa luam o pauza cel putin pana dupa terminarea turneului.
-NU!Nu asta e solutia,ba chiar ar inrautati situatia.
-Nu Iremi trebuie sa luam o pauza!
Dupa ce a terminat fraza m-a sarutat si a iesit pe usa lasandu-ma singur in mijlocul camerei,nu imi venea sa cred,asta nu putea fi bine,ma simteam distrus,fiecare vena mi-se unfleas incat credeam ca o sa imi explodeze,simteam ca imi lipsea ceva ca o gaura in plamani.
Dupa cele intamplate nu am iesit din casa timp de o saptamana dar pentru mine un minut trecea ca o ora deci ar fi fost ca si cum as fi stat doua luni in casa.Dar nu m-am miscat de pe canapea eram cu perna pe care dormea ea.Totul era pustiu casa era la fel de distrusa cum am facut-o cand m-am enervat.Cativa prieteni au venit la mine sa vada daca mai traiam(mai bine mort decat fara ea).
-Iremi,mai traiesti?m-a intrebat un prieten cand m-a vazut intins pe canapea nemiscat.
-Nu as mai vrea.
-Hai,Iremi,revino-ti de cand nu ai mai iesit tu prin cluburi unele au dat faliment.
Ce-i drept de fiecare data cand mergeam eu toti stiau ca e rost de distractie pe cinste.Dar la cat de devastat eram puteam strica cheful tuturor.Plus ca Saya cred ca nu ar face asa ceva cat suntem despartiti cred ca si ea sufera.
-Hai,Iremi,altfel te luam pe sus.
Cu durere in suflet am plecat cu ei,m-au dus in clubul meu prefetar,parca era mai bine.Cum a auzit lumea ca am ajuns eu a venit imediat,clubul era plin nu mai vedeam nimic dar prin multime am vazut cateva prietene ale Sayei.M-am dus spre bar poate daca as fi baut ceva m-as fi simtit mai bine.Dar la bar am vazut-o pe Saya.......se saruta cu un tip.Eu credeam ca ea sufera dar ea m-a injunghiat pe la spate.Vroiam sa ma duc acolo sa il lovesc pe tipul acela si sa ma iau de ea dar m-am calmat si am lasat-o in pace.M-am dus langa DJ si i-am cerut microfonul(si el normal ca mi la dat).Lumea cum ma vazut a inceput sa tipe.
-YO-YO-YO!STOP!Vreau sa spun doar un lucru (Saya m-a opservat si a ramas blocata).Am plecat!!!!
Toata lumea a ramas cu gura cascata si au inceput sa ma huiduie,am sarit peste toti si am iesit imediat.Pe drum m-am gandit ca daca tot nu ma mai vrea ar trebui sa o uit,dar nu puteam sa cred ca Saya putea sa imi faca asa ceva dar se pare ca a putut.Dar nu-i nimic stiu ca razbunarea va fi mai dulce.
Semi-finala era maine,o voi vede iar.Dar nu asta e important,important e ca voi invinge.Am avut un somn linistit si am plecat la fix eram doar noi,ultimi 4(eu,Saya,inamicul Sayei si……..EL noul iubit al ei si inamicul meu).Totul a decurs normal dar nu am reusit sa vad lupta Sayei din pacate.A venit randul meu,a fost o lupta stransa am fost lovit destul de tare dar pana la urma am reusit,l-am invins.Am plecat cat de repede am putut cat sa nu mai am de a face cu ea nu imi doream sa o vad.Am ajuns acasa si ce curat era cum am “lasat-o”,nu am avut chef sa vad cu cine ma voi lupta trebuia sa recuperez toate petrecerile pierdute.Dupa doua saptamani de petrceri in momentul in care m-am intors de la una eram foarte ametit dupa vreo 2……zeci de sticle de bere totul era mai roz…..nu serios chiar vedeam in roz.(?????)M-am uitat cu cine ma voi lupta eu si erau acolo pozele noastre:
-Roz ca roz dar asta sigur nu e o declaratie de dragoste.
M-am pregatit,m-am mai distrat dar eram gata de lupta.Cu o zi inainte m-am dus pe terenul de antrenament si am inceput sa ma antrenez.La un moment dat am auzit din spatele meu un sunet.Inainte sa ma intorc am fost secerat de o lovitura din spate.
M-am trezit la mine in pat eram ametit vroiam sa ma ridic dar eram prins.Saya era langa mine si incerca sa imi spuna ceva “important” eram prea nervos sa o ascult.Mi-am folosit o mare parte din forta si asa am reusit sa scap de stransoare si am dat-o afara.
A venit si timpul marei lupte.Am plecat la arena si am asteptat acolo sa vina lumea.Arena sa umplut repede,dar cand sa se anunte inceputul luptei mele sa anuntat un castigator din cauza neprezentari adversarului.Toti ereau dezamagiti , dar mai ales eu.Am castigat dar nu a fost prea cinstit.
A doua zi stateam intins in pat.timpul trecea incet,incet,foarte incet.(ce imi place SLOW-MOTIONUL).Simteam ca trebuie sa o gasesc si am pregatit o expeditie.
DUPA 1 AN
A trecut un an de cand o caut intre timp mi-am gasit un ajutor (nepoftit):,Mia o tanara energica,prietenoasa si careia ii place de mine si credea ca eu nu stiu......bun.
Am aflat cate ceva despre Saya si am sperat ca o vom gasi in curand.
Am facut un popas intr-o padure.Am aprins focul si am facut glume,genul de camping obisnuit.La un momentdat Mia a inceput o discutie sa ii zicem asa mai serioasa.
-Si care este povestea ta.ma intreaba ea imbujorata.
-Pai in timpul unui turneu am cunoscut-o si m-am indragostit,dar ea ma tradat.
-Pai si de ce o mai cauti?
-Vreau sa aflu de ce.
-Esti impresionant de incapatanat.
Am inceput sa radem dar dintr-o data n-am oprit si ne-am uitat unul in ochi celuilalt.Ne-am apropiat incet si ne-am sarutat.Ea sa dat in spate repede si era mai rosie decat focul care ardea.Am zambit fiind surprins de situatie si am luat-o pe sus ducand-o in cort.Am intins-o,sarutand-o incet pe tot corpul.Evita sa ma priveasca.Gustul ei virgin era asa de pur,sanii ei erau moi si fin,cu fiecare sarut totul devenea mai fierbinte si mai pasional,a fost o noapte extraordinara in care am facut niste lucruri de care nu credeam ca sunt in stare.

Răspunsuri în acest subiect
NUG [new underground] [+18] - de iremi - 24-04-2010, 03:20 PM
RE: NUG (New undergroun)(+18) - de Aly - 28-04-2010, 04:08 PM
RE: NUG (New undergroun)(+18) - de iremi - 29-04-2010, 03:18 PM
RE: NUG (New undergroun)(+18) - de Abbeh. - 29-04-2010, 03:51 PM
RE: NUG (New undergroun)(+18) - de iremi - 03-05-2010, 02:26 PM
RE: NUG (New undergroun) - de Arken - 24-04-2010, 07:56 PM
RE: NUG (New undergroun) - de Aly - 26-04-2010, 06:29 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)