1.Shikamura il ador faptul ca el plictisit si ca nu depunde efort parca il face sa devina fitos dar nu e asa .E un super baiat ,dragut si inteligent . Imi place mult codita lui si cand da ochii peste cap e kawaii
2.Kakashi super sensei daca as fi in lumea Naruto ,cred ca m-as indragosti de el e prea tare profu .Aroganta lui e nice
3. Gaara -imi pare rau ca a avut un trecut destramat e tragic sa nu ai mama si un tata cam tembel din fire alo era fi-su cum sa nu ii pese de el. Gaara e puternic datorita faptului ca a suferit foarte mult a strans in el foarte multe rautate si durere ,dar e sweet .Privirea lui necrutatoare te furnic nu vreau sa stau in calea lui
4.Itachi e dragut no comment
5.Rock Lee sprancenatul ala e dragut foc si nu se lasa batut e gen Naruto
2.Kakashi super sensei daca as fi in lumea Naruto ,cred ca m-as indragosti de el e prea tare profu .Aroganta lui e nice
3. Gaara -imi pare rau ca a avut un trecut destramat e tragic sa nu ai mama si un tata cam tembel din fire alo era fi-su cum sa nu ii pese de el. Gaara e puternic datorita faptului ca a suferit foarte mult a strans in el foarte multe rautate si durere ,dar e sweet .Privirea lui necrutatoare te furnic nu vreau sa stau in calea lui
4.Itachi e dragut no comment
5.Rock Lee sprancenatul ala e dragut foc si nu se lasa batut e gen Naruto
Daca o pasarica ti-a soptit ceva, inseamna ca ai innebunit, pentru ca pasarelele nu vorbesc.