30-04-2010, 10:21 PM
Fir-ar sa fie ! Chiar acum m-am inregistrat pe zup si primul lucru pe care trebuia sa-l fac era sa comentez ficul meu preferat. Este superb ! Numai ca... Kaname, te rog, ne ucizi. Fara scene yaoi pana isi da si Strif' arama pe fata ?! Uff... Poi, mai, eu nu mai suport. Nu au trecut nici doua zile de cand Kaname a postat ultimul capitol si deja ard de nerabdare, verificand la fiecare cinci minute sa vad daca Myuu a postat urmatorul capitol. Eu sunt idol Kaname si chiar acum cateva momente ma certam cu o prietena, pe mess, care este o scriitoare mai buna dintre Kana si Akasha.
Fetelor, va felicit, aveti un talent rar intalnit, in a scrie si chiar sunt invidioasa. Sper ca nu ma veti dezamagi si nu veti lasa ficul cocotat sus in prun. Myuu, abia astept urmatorul capitol, asa ca SA NU MA FACI SA ASTEPT !
Fetelor, va felicit, aveti un talent rar intalnit, in a scrie si chiar sunt invidioasa. Sper ca nu ma veti dezamagi si nu veti lasa ficul cocotat sus in prun. Myuu, abia astept urmatorul capitol, asa ca SA NU MA FACI SA ASTEPT !
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::