Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Life is a kinky bitch!

OK, pentru cine se intreaba nu, nu am murit :)). Stiu ca nu am mai dat de mult pe aici da` mnoh... scoala, teze, invatat adica pe scurt stres >.<" Sper sa va placa capitolul si promitam ca va fi si mai bine ;))

Adina: Gaby intrase in camera. Omu` asta nu mai are viata lui? Am nevoie de aer, nu mai vreau sa vad baieti prea curand. Din cauza unor impulsuri tampite numai in belele ma bag si trebuie mereu sa fie cineva acolo care sa-mi scoata curu` din toate cacaturile. Il vreau langa mine, dar nu acum. Acum vreau o pauza! Cer prea mult? Oare? Dar sa-i spun si lui asta cred ca ar fi in stare sa se arunce de la etaj. Exagereaza, inteleg ma iubeste dar e mult prea grijuliu, nu il vreau asa. Eu il vreau cum era inainte sa fim impreuna. Glumet, aventurier si aiurit, de acel Gaby m-am indragostit eu. Ah, aberez, din nou.
-Hello, iubita, mai esti aici? Intreaba el tragandu-si degetele prin fata ochilor mei.
Buna intrebare mai eram acolo sau eram plecata de mult? In orice caz m-am pierdut in ganduri si am bolborosit scurt si lipsita de vlaga:
-Ziceai ceva?
S-a enervat. De ce s-a enervat? Ia stai asa,adica s-a enervat pe mine? O da, era o noutate si inca una mare. A inceput sa ridice tonul:
- Ai auzit ceva din ce ti-am zis? Nu, bineinteles ca nu! Adina ce s-a intamplat cu tine? Esti tot mai distanta decand cu incidentul acela neplacut, nu mai vorbesti cu mine, nu imi mai zici un simplu “Te iubesc!” . De ce esti asa?
-Gaby, credeam ca am vorbit am nevoie de spatiu, de putina singuratate sa trec peste asta. Tu cum te-ai simti in locul meu? Sa simti la fiecare atingere mainile sleioase ale emolaului ala. Ti-ar placea? Sunt socata, ce nu intelegi si de tine imi e teama intr-un fel, poti sa te dai mai incolo daca tot veni vorba?
Era la cativa cm de mine si da, ma simteam straniu. Speriata sa nu-mi faca si el ceva, desi stiam ca nu ar face asta niciodata sau ar face-o dar numai daca eram si eu pregatita. Si momentan nu eram! Ma speria din ce in ce mai tare, ridicase tonul la mine. Stateam pur si simplu cu genunchii la piept strangandu-i cu putere in brate. Probabil isi daduse seama de ce facuse. S-a apropiat de mine, vrand sa ma ia in brate. L-am respins, nu voiam asta.
- Gata eu m-am saturat, inteleg ca inca te doare faza aia, dar nu ti-as face niciodata ceva rau. Credeam ca tu sti asta, ti-am arat de n-spe` mii de ori cat de mult de iubesc. Poate nu ma meriti gandeste-te bine ca vrei de la relatia asta ca nu astept o viata dupa tine. Desi deja seamana cu una dintre povestile acelea: “S-au cunoscut, s-au iubit si s-au despartit.”.
Nu ai incredere in mine si doare, Adina, doare rau! Cred ca avem nevoie de o pauza. Pa!
Ce? El imi cere mie o pauza? Nu ca m-ar deranja oricum aveam nevoie de una, dar eu ca o proasta nu i-am zis si imi arunca el replicile astea cu acid. Ce e asa greu sa ma inteleaga? Dar sa plece, sa ma lase in pace... e ca toti ceilalti baieti, un prost!
- Da` pleaca, du-te impusca-te! Nu vreau o relatie asa, cu cineva care nu stie prin ce am trecut.Iesi! tip la el si ii arunc o perna in cap. Asta mai lipsea. Dar nu plang dupa el. Nu e nici primul nici ultimul baiat de pe planeta, desi e singurul care m-a facut sa simt ceva adevarat nu doar iluzii. Nu conteaza si asta trece.
Ma trantesc in pat si incep sa injur. Si inca cum! Vorbeam mai rau ca un baiat. Ce e drept am stat cam mult cu baietii si vocabularul meu s-a ales cu niste replici foarte “civilizate” , n-am ce zice.
Se aude usa camerei scartaind incet. Iar a venit ?
-Ti-am zis sa te cari de aici! Spun fara sa ma uit cine a intrat.
-Adina, mai usor cu isteriile ca totusi sunt taica-tu`.
`Opa asta era tata. Mda, ar trebui sa o las mai usor cu isteriile. Da-o dracu` treaba! Hai Adina, smile!
In timp ce eu ma incurajam in gand tata se uita la mine ca la masini straine.
-Aaa, am facut ceva? Sau mai bine zis s-a intamplat ceva? Intreb confuza.
- Voiam sa-ti zic ca tampitu` care a vrut sa te violeze infunda puscarie, am avut eu grija de asta. A recunoscut tot ce a facut, desi nu va sta prea mult dupa gratii, deoarece nu s-a ajuns chiar la viol.
Un fulger mi-a luminat mintea. Il aveam la mana pe Emo! Adica stiam ca umbla cu droguri si e intr-o retea de traficanti. A incercat sa ma faca si pe mine sa ma droghez, dar nu am vrut si cand am aflat cu ce se ocupa l-am lasat. Si bine am facut!
-Tata, stiu eu cu ce putem sa-l facem sa stea mai mult la racoare. E traficant de droguri, dar trebuie sa dovedim asta si in instanta. Stiu si cum o sa o facem.
-Cum? Intreaba parintele meu cu ochii mari de uimire.

Gabi: Am decis sa luam o pauza. Ciudat, o iubesc, dar chiar cred ca avem nevoie de o pauza. Repet intr-una acest cuvant, poate ca sunt afectat de tot ce s-a intamplat pana acum. Simt ca am nevoie de ea, dar nu vreau sa fiu dependent de persoana ei, e posibil ca ea sa fie unicul meu antidot? Trebuie sa incerc sa fac sa fie altfel, sa ma schimb, o iubesc dar nu vreau s-o sacai.
Au trecut doar doua ore de la incident si parca deja imi este dor de ea. Ma plimb ca idiotu` pe unde apuc, simt nevoia sa ma plimb prin parcul unde am cunoscut-o. Sigur ea nu va fi acolo, zicea ca are nevoie de o pauza, probabil departe de mine. Devin plictisitor si chestia asta ma irita.
Pasesc pe aleea parcului si tot ce pot vedea sunt doar acesti copaci parca lipsiti de sufletul ce odata era fericit. La banca noastra era Adina cu... Nu o cunosc.
Dar nu este nimic, voi trece pe acolo ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat, adica ma voi face ca nu le vad.
-Hei Gabi, vino putin!
Minunat, de ce a trebuit sa ma vada? Cred ca stie ca le-am vazut si nu vrea sa ma simt prost, bla, bla. Ma indrept cu o lene imensa catre ele, cred ca fata aia deja crede ca sunt puturosul suprem.
-Ce s-a intamplat? Am intrebat eu plictisit.
-Hai, nu fa pe mofturosul. Ea e Denisa, e verisoara mea. E de-o varsta cu mine. Deni, el e Gabi, mofturosul. Adauga ea razand.
-Oh, multumesc pentru prezentare. I-am raspuns zambind.
Denisa e o fata destul de draguta. Parul roscat ii cade in valuri pe umerii destul de lati, contrastand cu pielea alba, inumana si ochii ei albastri, ireali. Da, daca stau bine sa ma gandesc e chiar frumoasa.
-Binee lume, ma duc sa cumpar ceva de rontait. Ne-a anuntat Adina si apoi a plecat.
Ne tot aruncam priviri, si simteam cum atmosfera incepe sa se incinga. S-a apropiat de mine, facandu-mi sa ma gandesc ca este destul de indrazneata, si mi-a cuprins buzele intr-un sarut. Nu m-am impotrivit, mi-era teama, nu stiam ce sa fac.
Am rupt sarutul la un moment dat si am vazut ca Adina era banca si nu avea o expresie foarte fericita.
-Ati terminat? Ne-a intrebat ea iritata.
-Da, Am raspuns eu hotarat.
Apoi am plecat sa ne plimbam. Denisa m-a luat de mana si am hotarat sa mergem la un suc. Am spus ca fac eu cinste. Tot drumul Adina a fost morocanoasa si a mers inaintea noastra, ce dracu are, doar ea voia o pauza.
Cand am ajuns ne-am intalnit cu Adi, care a cerut sa vorbeasca doar cu Adina. In fine, i-am lasat in pace, in timp ce eu cu Denisa ne faceam de cap pe ringul de dans. Chiar danseaza bine, ceea ce ma duce cu gandul la Adina si la cat de mult as vrea s-o vad si pe ea dansand. Dar nu pentru Adi, pentru mine...
Life is not about finding yourself, is about creating yourself!

Blog :]
Nebunie in cuvinte! <3

Răspunsuri în acest subiect
Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 07-11-2009, 10:56 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Aliss_anime - 08-11-2009, 01:08 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 11-11-2009, 10:58 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 14-11-2009, 10:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 05-12-2009, 12:00 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 05-12-2009, 12:31 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 20-12-2009, 01:12 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 20-12-2009, 03:17 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de ZambetInocentDeCopil:* - 29-12-2009, 10:20 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 29-12-2009, 01:32 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Emm` :x - 29-12-2009, 01:54 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de ZambetInocentDeCopil:* - 29-12-2009, 08:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 31-12-2009, 01:23 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 18-01-2010, 11:01 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 27-01-2010, 05:58 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 08-04-2010, 09:58 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de A'Svear - 17-04-2010, 02:17 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Alee - 30-04-2010, 10:18 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Isa-chan - 02-05-2010, 03:46 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 16-07-2010, 09:08 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 16-07-2010, 04:09 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 29-08-2010, 02:04 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 29-08-2010, 02:56 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Abbeh. - 18-09-2010, 06:12 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Child Of Sunset - 07-11-2010, 11:37 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de perenelle - 19-09-2010, 07:14 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de History - 25-09-2010, 11:11 AM
RE: Life is a kinky bitch! - de perenelle - 04-11-2010, 07:29 PM
RE: Life is a kinky bitch! - de Mariah . - 08-01-2011, 03:03 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Doctor Who] Fate's a bitch Mrs. Iclemyer 1 2.512 29-06-2011, 11:31 PM
Ultimul răspuns: ღ Ayamﻉ ஜ
  A bitch can't be a lady [+14] Pustoaica_cu_ochii_verzi 13 7.476 29-06-2011, 01:19 PM
Ultimul răspuns: Search

Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)