Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Oricine va inflori-Renasterea

Scuzeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. N-am avut net şi nu am avut cum să dau com. Ţi-am citit capitolul anterior pe mobil, în ora de rusă, da' nu aveam cum să dau comm.
Revenind la capitole, mie una îmi plac. Tu vrei să-i omori pe toţi sau ce ? :]] M-ai lăsat în ceaţă..Cine a fost persoana care a salvat-o pe Hikaru de la înec ? Eu am crezut că a fost Itachi, dar văd că nu e aşa.
Na` Suigetsu era chiar nebun. Zici că pe el l-a înviat Hikaru nu pe Itachi, Până şi ăla e mai calm decât el. Totuşi îmi pare rău că a murit. Dacă ai ştii ce mult mi-a plăcut momentul în care ai descris scena când Sasuke şi Karin îl ajută şi l-au iertat :3 A fost aşa drăguţă.
Aşa..ultimul capitol postat : Juugo cel mai calm dintre toţi ? Am trăit să o văd şi pe asta O_O Chiar nu mă aşteptam. Mă bucur că până la urma Itachi nu a mai atacat-o pe Hikaru când a văzut-o şi că au început să se cunoască mai bine între ei :3
Şi fata aia de unde ştia că ăla e mort ? La cât de nebun era, îi devenea sensei când or face merii struguri. Măcar ştie ceva despre Tokoyo şi o să îi ajute să o găsească în schimbul sticluţei unde se află Suigetsu.
Hmm..păi mi-au plăcut mult capitolele, mai ales că nu abuzezi de dialog, descrii sentimentele, întâmplările încât să pot să mi le imaginezi [ da, chiar am reuşit să îmi imaginez ] şi desigur, narezi frumos.

Cred că o să dai tezele prin mai...eu le-am dat pe toate...mă rog..exceptând examnele..bleah. Mult succes pentru când dai tezele >:D< şi of course, mult succes la next :3
[Imagine: cats-7.jpg]

Răspunsuri în acest subiect
Oricine va inflori-Renasterea - de Ops! - 11-04-2010, 10:33 PM
RE: Oricine va inflori-Renasterea - de Yuki ` - 12-04-2010, 08:32 PM
RE: Oricine va inflori-Renasterea - de Ops! - 14-04-2010, 09:14 PM
RE: Oricine va inflori-Renasterea - de Yuki ` - 16-04-2010, 12:06 PM
RE: Oricine va inflori-Renasterea - de Ops! - 27-04-2010, 10:19 PM
RE: Oricine va inflori-Renasterea - de Ops! - 28-04-2010, 11:45 PM
RE: Oricine va inflori-Renasterea - de Yuki ` - 29-04-2010, 10:41 AM
RE: Oricine va inflori-Renasterea - de Ops! - 05-05-2010, 11:54 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns