28-04-2010, 10:07 PM
Ooo ... nu-mi vine sa cred . Acest capitol a venit atat de repede <33
Pot sa spun ca e mai mult decat perfect , la fel ca si celalalte , deasemenea . Imi place la nebunie cum scrieri , descrieti perfect . Imi place planul lui Yu si cu siguranta va castiga , deoarece Strify nu va rezista fara sa fie atins de catre brunet xD . Nu realizeaza el asta acum , dar mai incolo .... eee xDD Se pare ca Yu isi da seama ca nu e doar distractie si ca are sentimente pentru papadie . Interesant ... foarte interesant xD . Greseli nu cred ca ai , adica doar la un momendat la inceput :
Pot sa spun ca e mai mult decat perfect , la fel ca si celalalte , deasemenea . Imi place la nebunie cum scrieri , descrieti perfect . Imi place planul lui Yu si cu siguranta va castiga , deoarece Strify nu va rezista fara sa fie atins de catre brunet xD . Nu realizeaza el asta acum , dar mai incolo .... eee xDD Se pare ca Yu isi da seama ca nu e doar distractie si ca are sentimente pentru papadie . Interesant ... foarte interesant xD . Greseli nu cred ca ai , adica doar la un momendat la inceput :
Citat:Nu stiu de de, insa am intrat in panica .... Cred ca voiai sa zici de ce . Eh , in fine , nu e un pacat acest lucru xD . Ai descriere , naratiune , iar dialogul imi place ca nu e sec . Asta ma intereseaza pe mine in general . Bravo , tineti-o tot asa xD . Astept cu nerabdare urmatorul capitol , deoarece sunt extrem de curioasa sa vad ce se va petrece in continuare cu cei doi protagonisti ai fic-ului xD . Chuu <33
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !