28-04-2010, 11:44 AM
Si mie mi-a parut rau ca Nana s-a casatorit cu Takumi dar pana la urma putea sa aleaga si singura. Nu a obligat-o nimeni.Sau poate constiinta.Eu am vazut animeul.Nu am citit manga.Si imi pare rau dar am inteles ca nu s-a terminat cu episodul in care aparea fetita Nanei si a lui Takumi.Si cu Shinu imbracat in fata.Cat despre cealalta Nana...Am adorat-o.Este exact opusul meu.
Inca si acum am cateva poze din Nana ,cu Takumi si Nana ,cu Ren si Nana...Cam cu toti.Una si cu Reila si Shinu.Ce-mi placea de ei:X.In concluzie si in final ,cred ca Nana este cel mai bun anime din toate.
PS:Am inceput sa ma uit si la fiml.Este dragut.Dar nu imi place cu ce actori au inlocuit unele personaje.De exemplu Ren...In fine.Il recomand oricui.
Inca si acum am cateva poze din Nana ,cu Takumi si Nana ,cu Ren si Nana...Cam cu toti.Una si cu Reila si Shinu.Ce-mi placea de ei:X.In concluzie si in final ,cred ca Nana este cel mai bun anime din toate.
PS:Am inceput sa ma uit si la fiml.Este dragut.Dar nu imi place cu ce actori au inlocuit unele personaje.De exemplu Ren...In fine.Il recomand oricui.