27-04-2010, 09:55 PM
~Partea 2~
Fara macar sa se milogeasca sa doarma cu mine, a iesit din camera. Am ramas pe pat in aceeasi pozitie, reflectand asupra celor intamplate. Dupa cum mi-am imaginat… asa avea sa se intample. Ce pacoste de copil…
Am incercat sa ma ridic, in speranta de a uita cele intamplate… cel putin pentru un timp. Nu puteam sa dorm in starea asta, cu siguranta as fi avut cosmaruri.
Cand sa ma ridic de pe pat, mana mea a luat contact cu ceva destul de moale. Am aruncat privirea in stanga mea si observ patura lui Yuuki. Idiotul a venit aici cu ea, dar a uitat sa o mai ia si inapoi.
Am oftat.
Luand patura de pe pat am iesit pe usa. Nu imi placea ideea, insa trebuia sa urmez planul- nu imi permiteam ca ceva sa intervina-. Ma indreptam cu pasi marunti spre camera lui Yuuki. Nu intrasem niciodata acolo, nici macar nu stiam cum arata camera. Acolo obisnuia sa stea Ryuuzaki* dupa antrenamente… nu permitea nimanui sa intre in camera. Bineinteles, dupa moartea lui intelegerea a cazut.
Mai bine de atat de nu se poate… Ce pot spune… “Camera perfecta pentru unul ca Yuuki.â€
Eram doar la un metru de usa cand aud niste voci ce nu apartineau nicunui dintre noi:
-Cum adica ai esuat?!? Incompetentule!
-Hei, Soubi, vorbeste mai incet. Nu uita ca esti in aceasi cladire cu cei mai periculosi ninja din Akatsuki.
-Si ce, nu-mi spune ca ti-e frica de micul Uchiha.
Micul Uchiha… N-am o reputatie prea buna… Cred ca ar fi timpul sa incep sa-mi fac una.
-Micul Uchiha care l-a ucis pe Orochimaru, cel mai cautat ninja din toate cele cinci tinuturi. Lasand la o parte pe toti ceilalti membri Akatsuki…
-Hmp! Nu vezi ca idiotu asta nu e in stare de nimic?!?
-Gakht, Soubi, terminati! Asculta bine, piticanie! Daca vrei sa o mai vezi pe Sakurai ar fi bine sa-ti faci treaba… Urmatoarea data cand vin vreau ca totul sa fie gata altfel… poti sa-ti iei adio de la rozalie.
Sakurai… rozalie… o legatura cu Yuuki. Combinatie fatala.
-Da… domnule. Asa voi face.
Am putut recunaoste vocea smiorcaita ce s-a auzit foarte slab pe langa tipetele celorlalti trei. Yuuki e asa un idiot.
Am asteptat ca prezenta celor trei sa dispara definitiv, astfel incat sa para ca nu i-am “descoperitâ€. Trebuie sa am niste discutii cu Yuuki in seara asta. Oh… cat puteam sa detest acest lucru.
Intru in camera, fara a bate la usa.
Nu era nimic special in incapere… .Inca ma intreb ce ascundea Ryuuzaki. Faptul ca totul era normal nu m-a interest prea mult… primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost balta de sange din mijlocul camerei. Cei trei nu s-au luptat aici; nu puteau sa riste misunea pentru un ninja idiot de la ei din echipa. In cel mai bun caz l-au omorat prin genjutsu. Deci… Yuuki e idiotul care a inceput cu sinuciderea.
-Idiotule… ce faci? Incerci sa te omori sau ce?
-Sasuke-chan… cand ai intrat?
Privirea naiva si uimita pe care o afisa a inceput sa ma calce pe nervi. Nu cred ca intelege situatia in care se afla in momentul asta. Privesc insistent balta de sange, cat si mana rosiatica.
-Ah…la asta te ferereai… Nu-i nevoie sa-ti faci griji. Am incercat un jutsu si… nu prea a iesit. Sunt bine.
Am oftat. Nu-mi placea sa fac asta… insa nu aveam de ales. M-am indreptat cu viteza spre el, neobservat, in secunda urmatoare aparand in spatelui lui; lama nefolosita a sabiei ii atingea gatul.
-Ce ar fi sa lasi prostiile si sa-mi spui cine erau “prietenii†aceia ai tai.
-Ce… ce… prieteni?
-Nu face pe prostul cu mine!! Crezi ca sunt idiotul de Suigetsu sau ce?
Reactia pe care a avut-o nu a fost una asteptata de mine. Defapt pot spune ca e prima data in viata cand am fost uimit cu adevarat.
Yuuki a inlaturat sabia si s-a intors spre mine imbratisandu-ma. Desi plangea, privirea lui nu exprima nici cea mai mica urma de frica, ura sau dispret. Frustrant.
-Sasuke-chan… insfarsit ti-ai dat seama.
Il priveam cu o expresie uimita. Sa inteleg ca el astepta sa-mi dau seama ca e un tradator?
-Acum ma poti ajuta sa o salvez pe Sakurai.
M-am asezat pe pat. Priveam in gol, in timp ce ma gandeam la cele intamplate. Inca nu putema sa cred ca Yuuki s-a folosit de mine… Si cand te gandesti ca eu eram cel care trebuia sa faca asta. Cat de ironic.
-Nu te ajut.
-Sasuke-chan… te rog frumos. Iarta-ma pentru ca te-am folosit asa… Nu am vrut, insa era singura mea sansa… In plus, e o persoana speciala pentr mine.
Mi-am intors privirea spre el… Era asa un idiot… Puteam sa recunosc acel sentiment de speranta care il emana. L-am mai intalnit la el…
-Oh… Cine este Sakurai?
-Arigatou**, Sasuke-chan… stiam ca ma vei ajuta. – a urmat o pauza scurta dupa care iar a inceput-. Sakurai este sora mea. Amandoi facem parte dintr-o familie importanta a Satului Ascuns intre Stanci, mai exact o familie ambu black. Mama si tata erau in misiune in Konoha cand Sakurai a fost rapita. Am luptat amandoi, insa aceia erau mult prea puternici… erau in jur de cinsprezece. Urmatoarea zi Tsuchikage-sama*** a primit o scrisoare de rascumparare… Cerea…
S-a oprit brusc.
-Deci ma vor pe mine in schimbul lui Sakurai.
-Da… dar sa stii ca nu e o capcana!
L-am privit cu raceala. Chiar credea ca sunt atat de naiv sa merg acolo?
-Sasuke-chan… in aceste saptamani in care am stat impreuna m-am atasat mult de tine, desi stiu ca nu e si viceversa. Sincer… chiar nu-mi pasa. Insa, nu vreau sa ti se intample nimic… nu as suporta gandul de a te sti departe.
Din nou s-a oprit brusc.
Ce pot face? Oh… nu am mai avut o lupta serioasa de mult… Mi-ar prinde bine niste antrenament. In plus...
-Te voi ajuta.
Ryuuzaki* - un coleg de antrenament a lui Sasuke. A fost “ recoltat†de Orochimaru pentru puterile lui speciale in arta manuirii focului. A murit
insa intr-o lupta cu Akatsuki.
Arigatou** - pentru cei care nu stiu… inseamna “multumescâ€.
Tsuchikage*** - este conducatorul Satului Ascuns intre Stanci.