27-04-2010, 06:17 PM
Dragă jurnalule ,
Trec şi eu pe aici , nu de alta , dar momentan nu prea am chef de nimic , de altfel de vreo săptămână , două , nu am deloc chef de nimic , deşi mă miră faptul că de şcoală chiar am avut chef , într-un mod excesiv , aş zice . Azi , sinceră să fiu , a fost o zi foarte tare , am avut parte de o groază de lucruri bune ^^ . Să încep cu începutul , adică cu ce am făcut la şcoala , restul nu contează , pentru că până să plec la şcoala , practic am dormit , mai mult sau mai puţin pe mine , dar totul ca să fiu odihnită
. Am avut fizică şi eu eram aia care trebuia să dea test , pentru că lipsisem în ziua testului , apoi am lipsit următoarea oră pentru că mi-a fost rău , ca şi cealaltă dată , apoi a fost acea grevă si am lipsit şi azi , în final ... dădeam test . M-am pregătit toată noaptea şi dimineaţa , am uitat să mănânc , dar mama nu trebuie să ştie , şi ... here we go . Intră profa în clasă , îmbrăcată într-un fel ... normal O_O . Asta pentru că ea , de obicei , se îmbracă mai ciudat decât un clovn . Şi cum ziceam , intră , face prezenţa ... şi începe să predea . Eu stăteam cuminte şi mă uitam , nici gând să scot vreun cuvânt , şi mă rugam ca onii-sama [ aka someone special for me ] să tacă , pentru că el are o gură maaare xD . Ne-a predat şi ... exerciţi cică ... şi ... Monica , la tablă . Eh , mă aşteptam la ceva , dar să fie aşa blândă ? Apoi m-a tot bombardat cu exerciţii şi întrebări şi ... la final , mi-a zis bravo şi am trecut la loc . Onee-chan tot zicea că dacă nu mi-a dat 10 , nu ştie ce îi face şi am început să strănut , cică asta înseamnă că era adevărat . Apoi restul au luat 8 şi 7 ... şi cred că şi un 4 la ascultat şi la final am aflat că am luat 10 . Şi am fooost aşa happy , mai ales că onii-sama m-a felicitat . Apoi la mate , geografie şi engleză nimic special , iar la franceză , textul ce ni l-a dat să îl traducem mi-a luat jumătate din timpul colegilor mei , dar tot nu au reuşit să îl termine -____- ... but eu nu mai am temă xD . Şi la religie ne-a dat drumu’ as always . O urăsc pe profă >.< . Asta îmi aduce aminte că azi fosta profă ne-a vizitat şi mi-e un dor de dânsa ... pfff , acum e la Lipati totuşi >.> .
Eh ... cam asta a fost tot . Momentan mă jucam în ps şi îmi storceam mintea cu idei pentru ficul meu
.
Ja ne !
Trec şi eu pe aici , nu de alta , dar momentan nu prea am chef de nimic , de altfel de vreo săptămână , două , nu am deloc chef de nimic , deşi mă miră faptul că de şcoală chiar am avut chef , într-un mod excesiv , aş zice . Azi , sinceră să fiu , a fost o zi foarte tare , am avut parte de o groază de lucruri bune ^^ . Să încep cu începutul , adică cu ce am făcut la şcoala , restul nu contează , pentru că până să plec la şcoala , practic am dormit , mai mult sau mai puţin pe mine , dar totul ca să fiu odihnită
![21 21](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/21.gif)
Eh ... cam asta a fost tot . Momentan mă jucam în ps şi îmi storceam mintea cu idei pentru ficul meu
![21 21](https://www.animezup.com/forum/images/smilies/yahoo set/21.gif)
Ja ne !