Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

NUG [new underground] [+18]

Heya(*.*)

Daca nu ma insel tu mai ai un fic cu acelasi titlu, numai ca acesta are +18. Ei bine nu inteleg legatura. In primul rand nu ai disclaimer, pune disclaimer sau ficul poate fi inchis. In al doilea rand nu pot numi acesta un capitol, iar daca vei continua cu capitole ca acesta, povestea ta nu poate fi numita fic. Inca din primul alineat am observat ceva, grabesti actiunea rau de tot. Lucrurile s-au petrecut prea repede, incat nu am putut intelege mare lucru. Descrierea total absenta, nu ai descris nimic. Partea sentimentala a fost varza, la fel si fazele cu sarutul si hentai. Citeste ficuri sau carti si ai sa vezi diferenta. Dialogul, nu a fost mult, insa a fost foarte sec si total neatractiv. Naratiunea nu mi-a placut, a fost slabuta si ar fi bine sa mai lucrezi si aici.
Sfaturi:
-pune disclaimer
-nu mai grabi actiunea, lasa lucrurile sa decurga normal intr-o maniera cat mai ampla
-ai grija ca dialogul sa nu mai fie sec
-descrie lucrurile, locurile si mai presus decat cele doua, descrie sentimentele
-incerca sa narezi cat mai bine
-citeste ficul inainte sa-l postezi; ai cateva expresii/ cuvinte care nu isi au locul
O idee despre fic nu-mi pot forma inca, nu am inteles prea multe din acest capitol. Nu stiu cat de original este, insa dupa cateva capitole imi voi forma o parere si cu prima abatere o vei afla.
Cam atat am avut de spus. Astept capitolul doi si sper sa fie mai bun decat acesta.

Edit:Pai draga Iremi, daca postezi al doilea capitol in postezi in acelasi topic cu primul capitol, nu faci alt topic.

Ja ne`!

Răspunsuri în acest subiect
NUG [new underground] [+18] - de iremi - 24-04-2010, 03:20 PM
RE: NUG (New undergroun)(+18) - de Aly - 28-04-2010, 04:08 PM
RE: NUG (New undergroun)(+18) - de iremi - 29-04-2010, 03:18 PM
RE: NUG (New undergroun)(+18) - de Abbeh. - 29-04-2010, 03:51 PM
RE: NUG (New undergroun)(+18) - de iremi - 03-05-2010, 02:26 PM
RE: NUG (New undergroun) - de Arken - 24-04-2010, 07:56 PM
RE: NUG (New undergroun) - de Aly - 26-04-2010, 06:29 PM

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)