Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

sasusakufanfic(a new world)

Se pare ca nu imi mai ramane nimika de comentata pentru ca ceilalti useri mi-au luat-o inainte si au criticat tot ce era de critic asa ca nu stiu ce sa iti spun inafara de a lua-o de la inceput si yo. Iti zic sincer ca am citit numai cateva fragmente din capitol si mi sa facut rau. In primul rand vreau sa te intreb daca tu stii ca propozitia se incepe cu literea mare. Vreau si eu sa stiu de ce ai pus atatea puncte , nici nu scriai bine doua cuvinte si repede mai punei puncte puncte. Prea multe si arata inestetic. Sentimentele personajelor nu le ai descris, singurul loc in care le-am vazut a fost in dialogul de la inceputul capitolului, prin vorbe si prin acel semn de messenger pe care l-ai pus. Actiunea este grabita foarte mult, inteleg ca esti la inceput dar nici chiar asa. Greselute pentru greselute, aici chisr stai prost, inafara de gramatica ta nemaipomenita, astea sunt cireasa de pe tort. Vocabularul tau de messenger poti sa il folosesti unde vrei tu, din partea mea si la examene, teze etc. dar intr-o compunere/fic/povestire etc. nu merge, deloc, eu zic ca inainte sa treci la capitolul doi sa citesti regulile si sa mai treci pe la lectiile de romana. Incearca sa mai citesti carti, ficuri mai ales ca doar incerci aici de or sa faci unul si iti iese groaznic.
Cam atata sper sa ti cont de sfaturile noastre si sa nu te superi de la critici. Noroc pentru urmatorul capitolul si straduieste-te si tu mai mult.

Ja Ne si noroc,
Helen
Uita-te in sus...
Uita-te in jos...
Acum uita-te la mine...
Fac misto de tine!!! 10

Răspunsuri în acest subiect
sasusakufanfic(a new world) - de neko_tamashi00 - 24-04-2010, 01:20 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Mishelle - 24-04-2010, 08:42 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Zăpă - 24-04-2010, 11:08 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Nywa - 24-04-2010, 12:37 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Summer - 25-04-2010, 01:34 PM