25-04-2010, 03:55 PM
Păi teoretic mie-mi place stilul mai grunge pentru haine like: cămăşi - înainte preferam cămăşile kaki, acum port fără probleme şi modele în carouri, deşi n-am putut găsi unul în culoarea mea favorită - albastrul - şi port unele roşii :/ - peste tricouri uni - negre sau kaki :'D - sau cu formaţii - mai bine zis un singur tricou, celelalte-mi sunt prea mari şi arată ciudat sub cămaşă >.> ..., hanorace [în general negre, mi se pare că am şi unul galben aruncat pe undeva prin şifonier :/] ... mă rog, şi chestii mai elegante şi mai ... actuale, pe care le mai port din când în când. Pentru pantaloni îi prefer pe cei scurţi/ trei-sferturi [a little tomboy-ish :/], ripped jeans [lungi, că n-am găsit scurţi :'D], cei skinny [din blug - ori prespălaţi, ori cu modele like deteriorate :'D - sau materiale mai subţiri - în carouri :'D], cei largi mai a 'hip-hop', dar fără tur lăsat [n-aş putea purta aşa ceva, pare că ai ceva în pantaloni care n-ar trebui să fie acolo >.>] şi cei cu o cusătură normală [?] [o pereche de blugi şi o pereche kaki, tip army] ... Pentru încălţăminte prefer adidaşii [în general de la Nike, mă simt mai bine în ei :/], chucks, sneakers, bascheţi, tenişii [nu neapărat de la firme mari, ori nu-mi plac modelele ori n-am de unde să-i cumpăr :/ îmi luasem nişte converşi din Bucureşti când am mai trecut pe-acolo, dar parcă nu-mi vine să fac un drum acolo de fiecare dată când am nevoie de o pereche nouă :/ şi parcă nu mi-ar fi bine să-i comand de pe net, trebuie să-i probez că nu întotdeauna mă simt bine în ei :/], bocancii, şlapii ... am şi cizme, pantofi sau sandale cu toc [am 1.59, they make me feel tall]. Accesorii ... oscilez undeva între cele girly cu inele, cercei, lanţuri, eşarfe şi între brăţări cu ţepi şi cercei tip dual uniţi prin lanţ, deci ... sunt mai ciudată. La haine mai groase like geci and stuff ... prefer ... nah, pe cine păcălesc, n-am preferinţe ._. deşi îmi ador haina tip army şi geaca de piele adusă cu mari sacrificii din străinătate într-o valiză ...
Am şi o rochie pe undeva pe-acolo, una de vară până pe la genunchi, sunny and all that [like galbenă cu flori albe/negre]. I can't say I don't like it ...
Am şi o rochie pe undeva pe-acolo, una de vară până pe la genunchi, sunny and all that [like galbenă cu flori albe/negre]. I can't say I don't like it ...