Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

sasusakufanfic(a new world)

Buna, am trecut si eu pe-aici..doar din lipsa de ocupatie.
Userii de mai sus, au spus cam tot ce era de comentat, dar am sa o fac si eu pentru a vedea (tu) cat de popular este "ficul" tau :))
Bun, incepem cu titlul:
Aiurea si lung, nu ma atrage, scris cu litera mica..in fine.
Disclaimer, ti-ai batut joc de el, la fel ca si de restul fic-ului, si ai pus acolo si tu niste cuvinte..ai de scris doar o propozitie. Uita-te la alte fic-uri si invat-o.
Povestea. Ma crezi ca am citit doar vreo doua randuri si deja n-am mai putut?
Estetica este varza. Faci exces de virgule si puncte, si nici corect gramatical nu scrii, plus ca tot ce tine naratiunea, descriere, dialog este in exces ori deloc sau aiurea pus, si ma dor ochii cand incep sa citesc ceva de-aici. Ai si greseli de tastare, dar nu mai conteaza acum. Sunt multe alte lucruri pe care trebuie sa le inveti.
:)) cred ca ai scris pe intuneric, deoarece ai inceput fiecare prop. cu litera mica. Inveti in clasa I ca se incepe cu litera mare 8-|.
Nici noi nu suntem experti..toti am fost la inceput, dar daca vei tine cont de cateva sfaturi, poate vei evolua.
"......(.dak il mai vedeti pe alte forumuri..sa stiti ca este postat tot de mine..deci sa nu credeti k e copiat)" - =)) voi tine minte. Cand voi mai vedea ceva de genu' prin alte site-uri voi sti ca iti apartine cu desavarsire.

Răspunsuri în acest subiect
sasusakufanfic(a new world) - de neko_tamashi00 - 24-04-2010, 01:20 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Mishelle - 24-04-2010, 08:42 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Zăpă - 24-04-2010, 11:08 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Nywa - 24-04-2010, 12:37 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Summer - 25-04-2010, 01:34 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de ShoboMik - 25-04-2010, 02:27 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Elena. - 25-04-2010, 07:21 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Ana. - 25-04-2010, 08:56 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de perenelle - 21-05-2010, 06:22 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Kira-chan - 24-05-2010, 12:55 AM

Utilizatori care citesc acest subiect: