Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

sasusakufanfic(a new world)

Cu riscul de a repeta ce au zis si altii, o sa spun si eu ce m-a deranjat .
Disclaimer – ala nu e disclaimer , unde e numele animeului a celui care l-a creat si asa mai departe . E ceva pus de forma acolo, iar asta e enervant.
Ce ai scris tu nu se poate numi fic sau capitol, e plin de smiles . Din cate stiu eu nu ai voie sa folosesti smiles intr-un fic decat daca e parodie. Acesta “capitol “ este fara noima sunt cuvinte aruncate l-a intamplare care ar trebui sa formeze propozitii , dar nu formeaza. Semnele de punctuatie si-au luat vacanta , exceptand punctele de suspensie , care sunt folosite in exces , unde nu isi au rostul . Nu ai auzit de litera mare , se pare ca nu. La ora de romana in clasa intai este unul din primele lucruri pe care le inveti “Orice propozitie se incepe cu litera mare “.
Titlu : e varza . Defapt nici nu se poate numi titlu . Nu atrage cititorul , absolut de loc .Nu inteleg de ce ai scris in paranteza “A new world “?? Poate vroiai sa scrii “ A new world (SasuSaku ). Alta treaba, dar asa e chiar neinspirat.
Atunci cand ai descri visul , nu iteleg de ce ai pus baiatul , in fata dialogului , cred ca ne dadeam si noi seama cine vorbea , dar in fine. Puteai sa pui dupa “ a zis baiatul “ .
Si cu statul sub apa , foarte interesant . Mi se pare exagerat , dar in fine ideea ta . Din lemn , ma faci sa rad. Cum naibii sa fie lemn sub apa ? Tu ai citit ce se intampla cu lemnul sub apa ,inainte sa spui prostia asta. Pai se cam umfla si putrzeste ,apoi pur si simplu cedeaza, asa ca ai grija ca nu cumva rozalia ta sa se trezeasca brusc intr-o camera plina cu apa. Macar daca te-ai fi uitat in imagine .
Descrierea : e absenta rau de tot ... e plecata , ai incercat sa descrii camera sau ca se simtea ca o criminala, dar nu ti-a reusit , pur si simplu nu a mers . Si e de lucrat, foarte mult .
Naratiunea : si ea varza , mai ales din cauza semnelor de punctuatie care lipsesc sau puse in exces. Nu prea se poate numi naratiune acolo , foarte ciudat intr-un fic. O problema ra mai fi cai greseli foarte multe , dar nu are rost sa fie enemurate.
Dialogul : sec , fara sens si foarte mult .

Cam la asta se rezuma fic-ul . Sfaturi nu prea am cum sa iti dau in legatura cu fic-ul .
Poate ar trebui sa incerci sa rescrii capitolul sau sa fii mult mai atenta cum il faci pe al doile . Nu mai folosi smiles sau limbaj de chat .
Pentru tine ca sfaturi : Cred ca ar trebui sa citesti niste descrieri , niste romane sau fic-urile de pe Zup . Si fii mai atenta la orele de romana( sper sa nu te superi pe mine ) .
Cam atat . Iar cu alte forumuri . Sunt destule care accepta asa si ei bine daca incerci sa le spui ca nu e bine se crizeaza si iti fac panarama, asa ca mai bine ii lasi in pace , daca vezi ca nu exista intelegere.
When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day.
There was a time
When I was so broken hearted
Love wasn't much of a friend of mine
The tables have turned, yeah
Cause me and them ways have parted

[Imagine: 2iv08c4.jpg]
weakness ??[/i][/b]

Răspunsuri în acest subiect
sasusakufanfic(a new world) - de neko_tamashi00 - 24-04-2010, 01:20 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Mishelle - 24-04-2010, 08:42 AM