Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

sasusakufanfic(a new world)

Heya(*.*)

Scuze fato,da trebuie sa vezi o critica dureroasa de la Onytsa,deci pregateste`te!

Ma,asta nu este fic,plus ca atunci cand l`am citit m`a luat durerea de cap.Un sir de cuvinte fara sens si plictisitoare,asta ai pus aici si a iesit o tocana de cuvinte.In primul rand titlul este vai de el.In al doilea rand ce ai pus tu acolo nu este disclaimer,nu iti mai bate joc de anime`ul asta si de ficul tau.In al treilea rand cand incepi o propozitie noua se incepe cu litera mare,la tine nu s`a vazut asta.In al patrulea rand asta nu`i fic si hai sa`ti explic de ce.Pai,nu ai descriere.Este total neexistenta,amesteci cuvintele intre ele fara rost,crezand ca descrii si tu ceva,sau ce?Descrie si tu lucrurile,locurile si sentimentele personajului asta.Tu una nu ai descris nimic,mai citeste si tu carti sau cel putin ficuri de pe zup,si ai sa vezi diferenta sigur.La dialog pot spune foarte multe lucruri,avand in vedere ce "opera" ai creat,dar o sa scurtez asta.Ai un dialog sec,plictisitor,fara sens,banal si nu in ultimul rand neatragator.Actiunea ai amestecat`o cu niste baliverne care nu isi au locul acolo,plus ca nu inteleg de ce trebuie sa aiba o casa sub apa,hai sa zicem ca pleca din tara ca sa nu mai fi ranita printesa lu` tati,dar sub apa,asta`i chiar foarte ciudat.Cat despre visul acela,nici acolo nu`mi pot da seama ce ai vrut sa spui,nu cred ca si`a dat cineva seama.Ficul tau arata inestetic,prea multe expresii ciudate,prea multe smiles,care nu isi au locul intr-un fic,daca nu stiai.Faci exces de puncte de suspensie,plus ca in loc sa pui trei puncte,caci atatea sunt,tu pui zece.Nu se permite limbajul de messenger,mai treci si pe la reguli.Inca odata,cand incepi o propozitie,o incepi cu litera mare(a se apasa pe CapsLock,la tastura,este langa litera A),semne de punctuatie infara de puncte de suspensie,nu am vazut.Inca ceva , dialogul se incepe cu litera mare(ti`am explicat mai sus cum o folosesti).
Per total ficul asta este varza,fara sens,plictisitor si de asta am sarit peste multe lucruri ce m`ar fi plictisit si mai rau.Nu are logica,ti`ai batut joc de el.Titlul este si el banal,neatragator,plictisitor,puteai sa gasesti si tu ceva care sa atraga cititorul.Greseli de tastare si gramaticale am vazut multe,dar nu le mai enumar ca si asa nu ar avea rost.Si inca ceva,cei de pe alt forum ti`au acceptat ficul asta,daca da... nu mai continui.Ti`as recomanda sa citesti vre`o cateva carti,apoi sa citesti si niste ficuri,sa te documentezi despre descriere,dialog,naratiune si actiune si abia apoi sa scrii un fic.

Ar mai fi multe de zis,dar mi`e tare lene sa mai scriu.Ar fi bine sa asculti de criticile pe care le`ai primit si sa evoluezi,si sper sa nu renunti la povestea ta,poate va iesi ceva frumos de aici,desi...

Ja ne` si multa inspiratie!

Răspunsuri în acest subiect
sasusakufanfic(a new world) - de neko_tamashi00 - 24-04-2010, 01:20 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Mishelle - 24-04-2010, 08:42 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Zăpă - 24-04-2010, 11:08 AM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Nywa - 24-04-2010, 12:37 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Summer - 25-04-2010, 01:34 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de ShoboMik - 25-04-2010, 02:27 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Elena. - 25-04-2010, 07:21 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Ana. - 25-04-2010, 08:56 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de perenelle - 21-05-2010, 06:22 PM
RE: sasusakufanfic(a new world) - de Kira-chan - 24-05-2010, 12:55 AM