Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Ce parere ai de Misa ?
O naiva
100.00%
1 100.00%
Este blonda si in cap
0%
0 0%
Frumoasa si inteligenta
0%
0 0%
Total 1 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Misa-Misa

O gramada de offtopic shi lucruri conectate indirect cu Missa pe aici. Eu nu le comentez decat spunand ca nu sunt de acord cu aproape nimic din ce s-a spus pana acum cu exceptzia argumentelor referitoare la Missa, altfel ash incepe sa comentez offtopic-ul shi nu ca nu mi-ar sta in caracter, da ash scrie o pagina despre greshala enorma in teoria salvarii sufletelor nedreptatzite, a lui Kira shi nu e loc mai ales la un topic in care nu el ar trebui sa detzina atentzia.
Missa e o fata care intr-adevar tzine la Light mai mult decat la un suflet pereche shi la Kira mai mult decat la un Zeu al Dreptatzii...avand in vedere ca sunt una shi aceeashi persoana nu e de mirare ca aproape il divinizeaza shi mereu se uita pe ea. Pana la urma orice fata ishi doreshte sa tzina la cineva atat de mult incat sa i se para neimportanta propria persoana shi putzine spre deloc, au parte de astfel de noroc. Cred ca Missa e singura persoana la care nu am nici un ghnd critic deoarece ei i se puteau permite destule, nefiind o persoana falsa sau care utilizeaza mijloace josnice pt a-shi atinge scopul, pur shi simplu tot ce facea era leghat de suflet shi de sperantzele ei. Eu nu sunt in masura sa judec dupa nishte standarde persoane pt care nici nu exista standarde shi nici nu se vor inventa curand Smile Pana la urma ea e o pata de culoare atat la propriu cat shi la figurat foarte binevenita intr-o situatazie de cele mai multe ori incordata shi are priceperea de a aduce linishte shi echilibru, makar pe moment. Imaginea care ma ajuta e cea de contrast teribil intre Kira shi actziunile lui hyperetanshate ratzional inainte sa apara Missa shi starea repetata de indignare in care il aduce imediat dupa, sentiment in care Light nu fusese surprins pana atunci Smile Smile Oricum, fie ca i-a pasat de ea, fie ca nu, eu unul nu-mi dau seama deoarece Light ishi suprima sufletul mai bine decat Son-Goku puterile de sayan 10, e cert ca Missa a fost un element esentzial din viatza lui shi daca ar fi fost ca momentul din final sa mai cuprinda 10 secunde, sigur s-ar fi ghndit shi la ea 10
Imi placea cum se referea cand vorbea de ea insashi, la persoana a 3-a. Lucru care poate insemna daca priveshti de la distantza, o persoana egoista sau teribilista. Aici nu e cazu, Missa o facea de cele mai multe ori, ca un paravan de protectzie pt a se tzine detashata de orice critica sau de orice situatzie ofensatoare. Arata o suferintza trecuta destul de mare, incapacitatea de a asocia un eu cu diferitele situatzii limita sau situatzii de consum emotzional, asha ca prin ea-Missa ca expresie lingvistica, tzinea putzin mai departe toate acele lucruri care sunt menite a rani shi a distruge. Probabil shi asta era un mod de a distila atashamentul rece pe care-l recepta de la Light.
Trebuie sa admiri shi sa incerci a invatza de la o persoana care shite sa se bucure de orice detaliu de atentzie de la pers iubita shi reusheshte sa impinga departe de propriul suflet, lucrurile care nu-i fac cinste{chiar daca uneori e nevoie de o sticla, doua de vin Big Grin}
[Imagine: UchihaItachi.jpg]
Through pain and misery, a new life is born,
Hathread and resentment from all who once thorn,
This young soul apart from its rightfull master;
A whisper of death, a scent of despair, a brink of disaster
Befalls within the place he once called home;
Now that he finally falls to his tomb
There's still nobody who would even bother;
To give a schit on this outcast, diseased and forsaken,
From whom this world has very much taken
His lifespan, his pride, his every right to humanly behave
Leaving him empty as he descends to his grave,
Pure darkness remains, with nothing to uncover,
Only the memory, tormented with anger
Of what's left behind: the love of a brother.

Răspunsuri în acest subiect
Misa-Misa - de Dragon Rose - 18-07-2007, 10:12 AM
RE: Misa-misa - de Flaw - 18-07-2007, 06:50 PM
RE: Misa-misa - de Dark Shade - 29-07-2007, 04:31 PM
RE: Misa-misa(Death Note) - de JavaLeen - 17-11-2007, 12:22 AM
RE: Misa-misa(Death Note) - de dark_anime - 17-11-2007, 12:08 PM
RE: Misa-misa(Death Note) - de Lye - 02-04-2008, 10:05 PM
RE: Misa-misa(Death Note) - de immah - 01-07-2008, 09:50 PM
RE: Misa-misa(Death Note) - de dia_love_gackt - 28-08-2008, 09:44 AM
RE: Misa-misa(Death Note) - de Heratcher.21q - 22-11-2008, 09:49 PM
RE: Misa-misa(Death Note) - de Shilpa - 21-12-2008, 01:00 PM
RE: Misa-misa(Death Note) - de SintaX_Dev - 04-04-2009, 04:34 PM